Familien i Ait Abdi


Jeg er hjemme i Danmark igen, og hvor var det bare fantastisk herligt at vågne op i min egen seng her til morgen. Lige så eksotisk, varm og farverig Marrakech er – ligeså hyggelig, rar og hjemlig er Århus.
Den sidste time har jeg brugt på at redigere en serie af billeder fra turen, og selvom de er en smule anderledes, end hvad jeg normalt deler her på domænet, bliver jeg nødt til at vise dem frem. Jeg øver mig altid på at blive dygtigere til at fotografere – også motiver, der ikke er mad – og derfor er jeg utrolig glad for de portrætter, det lykkedes mig at fange denne dag.
Billederne er taget i berber-landsbyen Ait Abdi, hvor vores Riad’s bestyrer Omar’s familie bor. Omar tog os med på en udflugt til landsbyen, hvor vi fik lov til at snuse rundt, skyde billeder og møde hans fantastiske familie. Simpelthen så rare, gæstfrie (og meget smukke!) mennesker. Familien viste de os rundt i landsbyen og præsenterede os for deres simple men samtidig utrolig rige liv, og efterfølgende tilberedte de et fornemt festmåltid med tagines, brød bagt over ild, friskkærnet smør, kefir og den største skål couscous, jeg nogensinde har set. Hvilken oplevelse!
Jeg vil meget gerne høre, hvilket billede, der er jeres favorit. Mit er helt klart det sidste med den lille dreng 🙂
Nu vil jeg hoppe ud af sengen og tage en løbetur ind gennem Århus. Dét har jeg glædet mig til! Senere i dag får I denne uges podcast episode, så kig forbi, eller hold øje med iTunes.

  

19 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hold nu op nogle smukke billeder, Emma! Og velkommen hjem 🙂
  Billederne slår på en eller anden måde benene væk under mig. De fortæller på så fin en måde en lille historie hver især. Tak for at dele dem.
  Glæder mig til podcast senere.
  God søndag,
  kh. Betina

 2. Det er nogle fantastiske billeder, du har taget! Der er så meget liv i dem, selvom de er så simple. Har også fulgt med på insta, og generelt har dine billeder bare været SÅ fine og inspirerende! 🙂

 3. Hold op nogle flotte billeder!
  Der er et eller andet med billede 3 der fanger mig helt vildt 🙂

 4. Wauw, det er nogle vildt gode billeder. Dem kan du godt være stolt af! Jeg tror ikke jeg har en favorit, men er helt vild med det første, af ham den ældre mand. Det billede siger virkelig meget. Generelt er jeg ret vild med portrætter af ældre mennesker, da deres ansigt fortæller mange historier om oplevelser, glæder og sorger.
  // http://www.jannifromtheblog.dk

 5. Wauw… fantastiske billeder Emma! Jeg er særligt vild med billederne af børnene. Hun er godt nok kær, hende den lille pige med isen 🙂
  Hvilket kamera og redigeringsprogram bruger du?

  1. Hej Amalie 🙂
   Tak! Ja, hun er så sød.
   Jeg bruger et Olympus PEN PL-7 og redigerer i photoshop.

 6. Hold da op! Jeg er helt vild med det første billede af den ældre mand – hans ansigt er så udtryksfuldt, melankolsk og alligevel venligt. Meget fint! Har du overvejet at gøre en lille forretning ud af dine fotograf-skills? Du har selvfølgelig gang i meget i forvejen, men jeg ville fx elske at have den fine herre hængende som en del af en fotovæg 🙂

Skriv en kommentar