Morgenmøde


På min tallerken… hjemmebagt glutenfrit brød med gedefriskost, honning og diverse toppings. Og en skål med blåbær og kirsebær (de er ikke i sæson og ikke øko, og det kan smages – men jeg kunne ikke lade være, da jeg så dem i supermarkedet)
I min kop… Kaffe. Med et lille skævt fløde, bare fordi 🙂
Dagens agenda… Snart ræser jeg afsted på ladcyklen ud i fotostudiet, hvor vi skal skyde billeder til femina. I eftermiddag skal jeg slappe af på altanen, og i aften kommer min svigerfar på besøg.
Dagens to-do’s…
* lave 11 retter mad i fotostudiet
* booke en vasketid
* undersøge forsikring
* ønske min søster held og lykke med eksamen
* finde kilde på teori BCG matrix
Jeg tænker på…
* Det nye store eventyr, jeg er på vej på sammen med nogle af de sejeste og sødeste damer, jeg kender. Hele tiden!
* Slow blogging, og hvordan jeg kan dele, uden at føle, at jeg skylder folk mere. Når et billede af min morgenmad kan blive til 10 spørgsmål, der kræver 10 svar om hvordan, hvor og hvorfor, har jeg nogle gang lyst til ikke at poste noget overhovedet.
* Hvordan finder man ud af, om man har lyst til at sige nej, på grund af frygt, eller fordi det ikke er det rigtige.
* Emnet for denne uges soloshow. Bagsiden af LOA og vigtigheden af kontrast.
Jeg glæder mig til…
* Dagens photoshoot.
* At filme med TV2 Østjylland i morgen
* At Simon har afleveret sin bachelor
* Northside
* USA med min familie og Berlin med gode venner
* At sende næste års Atelier Aarhus kalender til tryk
* At min veninde snart har termin

11 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Sikke et fint indlæg Emma! Især fordi der lige kom en helt anden dybde end jeg normalt oplever på blogs mht det med at svare på kommentere osv.

  2. Dejligt og anderledes (på den gode måde) indlæg! Dem må du gerne lave flere af I fremtiden ☺️

  3. Du er så god Emma, jeg bliver så inspireret hver gang jeg læser din blog eller lytter til dine podcasts.

  4. Virkelig fint indlæg! Jeg er vild opsætningen og dybden. Jeg bliver altid så inspireret af dit arbejde. 🙂

  5. Sikke et dejligt indlæg! Og hvor kan jeg godt forstå din ambivalens mht. at poste indhold på dine kanaler. Det tænker vi læsere jo sjældent på, altså at det kan skabe stress eller mangel på motivation, når vi altid skal vide hvor den pæne tallerken er fra, hvor du har købt kirsebær og…

  6. Spændende tanker – jeg ser mange udenlandske bloggere som ser ud til at mestre slow blogging, men i Danmark ser det stadig ud som om, at dem der har god succes, blogger dagligt eller mere end det. Hvad tænker du om det?

  7. Så utrolig fint og finurligt lille indlæg. Du er inspirerende og beundringsværdig, Emma 🙂
    Jeg håber, alt gik godt, og at det var en dejlig dag.

  8. Fedt begreb, “slow blogging”. Det har jeg ikke hørt før. Men nu jeg tænker over det, synes jeg, at f.eks. Emily Salomon gør det godt. 🙂

Skriv en kommentar