Små ting


{ en hyggelig frokost med søde Christine dagen inden rejsen }


{ tilberedning af aftensmaden på tagterrassen }


{ Min partner in crime }


{ åh altså! jeg skal så meget have et tæppe med hjem }


{ det smukkeste (og lækreste!) bord i går aftes }


{ jeg kan ikke komme mig over, hvor fine byens farver er! }

Godmorgen fra Marrakech

Her skinner solen, jeg har startet dagen med yoga på tagterassen, og snart skal vi mødes til den mest overdådige morgenmad. Slet, slet ikke dårligt! Hvis I endnu ikke har opsnappet det rundt omkring på de sociale medier, er jeg og Nanna i denne uge på en workshop i Marokko. Det er Ditte Ingemann og Anne Hjernø, der fører an, og programmet byder på masser af inspiration indenfor madlavning og fotografering. Her er altså bunker af tid til at nørde foodstyling og gå på jagt efter smukke råvarer og locations, og når vi bevæger os igennem medinaen, foregår det i snegletempo, så der er tid til lege med kameraet.

Jeg har haft nogle ret skøre uger på det sidste (på den gode og lidt overvældende måde) – og jeg ved, at de højst sandsynligt fortsætter, når jeg vender retur – så de næste 5 dage har jeg planer om at stornyde inspirationsrejsen og suge til mig. Og internettet er (heldigvis) så dårligt her nede, at jeg ikke rigtig har andet valg end at sætte mailen på auto responder og koble fra 😉

Jeg håber, at alt er vel der hjemme, og at I får en skøn start på ugen.

Klem,
Emma

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar