Små ting


{ vores nye tæppe fra Marrakech er kommer på plads }


{ skøn, skøn kaffe fra Altura }


{ nyt bord til vores snart sommerklare }
 


{ restefrokost & mit favorit madmagasin }


{ konfirmation for min søde kusine Sonja }


{ sundere take-away fra Pho C&P}


{ Besøg af Mette & Jacob & test af nye opskrifter }

God-mandag-morgen folkens 🙂
Sikke en skøn uge, vi lige har sagt farvel til. Kreative og produktive arbejdsdage – tjek! Hyggelige aftener i godt selskab – tjek! Weekend med både familie- og kærestetid – tjek! Forhåbentlig fortsætter den gode stime i denne uge, hvor jeg særligt glæder mig til at besøge min kære, gravide veninde, og til en del aftener uden planer. Der er rimelig meget run på i øjeblikket, så hjemmeaftener med sofa- og serietid (har planer om at starte på denne) er guld værd.
Mandagen er som altid skudt i gang med en morgenløbetur med min gode ven Mads, og lige om snart får jeg huset fyldt af gæster, så jeg må hellere se at komme komme i bad. Vi skal producere en række små madvideoer i samarbejde med mit forlag, og både Stinna og Julie kigger forbi, så det bliver stensikkert mægtig hyggeligt 🙂
God uge til jer, og kæmpe klem fra Århus

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Åh, du skal sådan glæde dig til The Handmaid’s Tale! Det eneste negative ved den serie er, at alle afsnittene ikke er kommet ud endnu! 😀

Skriv en kommentar