Små ting

{ fladbrødspizza inspireret af vores tur til Marokko }

{ solotur til AROS }

{ citronkage med polenta fra Fabelagtige fristelser }

{ vino med min søde, søde far og søster på havnen }

{ blomster fra mit yndlingsmenneske }

{ når man køber chokolade for 500 kr… no regrets! }

{ frokostsalat – opskriften findes i Herlig & ærlig mad

Godmorgen, godmorgen 🙂
Min dag er startet på den skønneste vis i selskab med Mads med en løbetur gennem Riis Skov. Det er endelig blevet så lyst, at vi kan løbe i skoven før kl 7, og i morges luntede jeg afsted uden løbejakke. Jamen hvad giver I mig?! Sommeren er på vej, og det er så herligt.
Den sidste weekend har været en af de rigtig gode. Vi har haft besøg mine forældre og søster til grill på altanen, jeg har gået en hyggelig tur med Mia i solen, og i går fik jeg endelig taget hul på en opgave til studiet, der har skulet til mig lidt for længe. Søndag eftermiddag gik jeg en impulsiv tur på AROS (alene!), og så slugte vi de første afsnit af The Handmaid’s Tale, en fremragende HBO-serie, som flere af jer har anbefalet. Nøj, hvor er det godt altså!
Denne uge spår jeg også bliver ret magisk. I dag har Nanna og jeg planlagt idé-krea-brainstorming-tid til et nyt projekt, og så kommer der forhåbentlig til at ske ting og sager i forhold til det, jeg kort nævnte i mit podcast for et par uger siden. Så spændende 🙂 Ellers venter der mig en fødselsdagfest, en tapasdate, et photoshoot og en tv-optagelse, så ugen kommer højst sandsynligt til at flyve forbi.
Jeg håber, at jeres mandag bliver ekstra rar, og at I får en skøn start på ugen. Klem!

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. De der fladbrødspizzaer ser godt nok lækre ud – du siger bare lige til når der kommer en opskrift ikk? ??

  2. Hej Emma! Dejligt indlæg at starte ugen med. Jeg er selv begyndt at løbe og er ret ‘grøn’ ift. løbeudstyr m.v., og synes det kunne være fedt med et indlæg om dine foretrukne løbe essentials.
    God mandag. Kh Sarah.

    1. Hej Sarah 🙂 Jeg går faktisk ikke så meget op i udstyr osv. Jeg skal bare have et par rimelige løbesko og noget sportstøj, og så klarer jeg mig fint 😉 Er der nogle særlige “essentials”, du tænker på? 🙂

Skriv en kommentar