Små ting

{ sommerlig frokost med min far, som var på et kort visit }


{ Yndlingsudsigten (lige bortset fra mine studiebøger i sofaen) }


{ besøg af min søster til en sommerlig middag }


{ Mit yndlingsmenneske }


{ Jeg lavede denne skønhed i studiet. Vafler med marcipan, kirsebær & flødeostcreme. Yuuuum  }


{ fuelled by vandmelon & grønkålschips }

Godmorgen til jer 🙂
Har I nydt det gode vejr i weekenden? Dét har jeg med fødselsdagsfrokost i baggården hos en sød veninde, en tur til vandet og masser af grill-mad. Lørdag gik godt nok hovedsagligt med opgaveskrivning, men når gør heldigvis ikke så meget, når det kan foregå på altanen.
Denne uge byder på arbejde, både af den mega sjove (photoshoot, blogging & podcastinterview) og mindre sjove slags (korrekturlæsning, indkøb & bogholderi). Og så har jeg planer om at være så død-effektiv, at jeg kan holde lidt tidligere fri og bruge eftermiddagene med nogle rare mennesker og på at ligge og dase i botanisk. Det lyder ikke som verdens dårligste plan, synes I? 😉
Jeg håber, at I får en herlig uge. Og til de af jer, der er fanget i eksamensræset: You can do it! Det er ovre lige om lidt 🙂

10 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Er det et bord maden står på, på det første billede? Syntes det der flot ud men kan ikke lige se om det er et bord eller bare en plade du har brugt:)

  2. Hvor køber du de små mozzarella henne? hvis det altså er sådan nogen jeg kan spotte i vandmelonsalaten

Skriv en kommentar