Små ting fra Marrakech


{ sødeste rejsepartner og en frisk marokkaner }


{ couscoussalat med bagte grøntsager }


{ tecermoni i riaden }


{ den lækrest vandmelon med smag af sommer }

{ souken er fyldt med delikatesser }

  
{ På besøg hos pottemagere i bjergene }


{ hånddrejede men næsten identiske kander }


{ festmiddag i riaden }

  
{ frokost på La Famille }

Godmorgen smukke mennesker
Det er jo slet ikke så tosset at komme hjem til Danmark, når vejret opfører sig så pænt. Ahmen hvor er det herligt, altså! Vi brugte dagen i går i kolonihaven og med at slappe af i lejligheden – mig mest i vandret position, for jeg har slæbt en eller andet marrokansk baktusse med hjem, der stadig viser sit grimme ansigt fra tid til anden. Her til morgen virker det heldigvis til, at jeg er helt ovenpå igen, menjeg  regner nu alligevel med at tage en stille og rolig start på ugen.
I skal forresten have en stor tak for alle jeres søde ord til billederne i mit indlæg i går. Jeg har virkelig nydt at eksperimentere med mit kamera på turen, og det vidner dette blogindlæg vist også om. Der er så mange billeder, jeg gerne vil vise frem, og derfor får I den ene halvdel her og den sidste halvdel senere i dag. Der vil jeg også fortælle lidt mere om, hvad vi så og oplevede i magiske Marrakech.
Indtil da: Nyd mandagen! Vi snakkes ved inden længe 🙂

1 kommentar
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar