Inspiration & indiske sarier


Hey sweet peeps ūüôā
Jeg h√•ber, at alt er vel hos jer denne tirsdag. Herhjemme har jeg optaget podcast og arbejdet¬†i k√łkkenet sammen med Maria det meste af formiddagen, og inden l√¶nge smutter jeg p√• en caf√© sammen med Simon. Vi har begge lidt computer-arbejde, der skal fikses, inden det er¬†fyraften, og d√©t kan vi¬†jo lige s√• godt udnytte som en mulighed for lidt kvalitetstid.

P√• billederne ser I et par af mine nye favoritter:¬†Den fineste fine¬†kimono fra Sissel Edelbo, og solbriller fra Kaibosh. Jeg har haft en godt √łje til begge brands et stykke tid, men jeg fik endelig gjort alvor af √łnskerne i sidste uge,¬†hvor jeg blev ramt af et inspirations-kick og en ustyrlig lyst til at fornye min sommer-garderobe. Kender I det? Nogle gange g√•r jeg totalt i stil-hi og¬†ikke lyst¬†forholde mig til, hvad jeg skal tage p√• om morgenen, og andre gange f√łler jeg mig enormt inspireret til at lege med b√•de mit eget og mine omgivelsers udseende.
 

Fra¬†Sissel Edelbo¬†endte jeg med at k√łbe hele to smukke kimonoer. En lang, som jeg b√•de kan bruge √•ben eller som kjole som¬†her, og en kort, der er som en let (og farverig) silkecardigan. Den skal I nok f√• at se snart ūüôā
Jeg har s√•dan lyst til at smide en k√¶mpe anbefaling afsted¬†mod brandet, for jeg synes simpelthen, at det, de har gang i, er s√• fint. Alle deres items er unika, da de er¬†‘upcyclet’ af gamle indiske sarier, der er blevet renset og syet om. Det vil sige, at den kjole, I kan se p√• billedet, engang er blevet b√•ret af en anden kvinde. Og nu har den s√• f√•et nyt liv i min garderombe. Cool, ikke?
 

I må have en herlig, herlig eftermiddag.
Klem fra √Örhus <3

3 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. De har simpelthen S√Ö mange smukke prints ūüôā og ja, id√©en bag og historien er ogs√• super fin.
    M√•ske jeg rent faktisk skulle pr√łve s√•dan en kimono. Har efterh√•nden kigget p√• dem 100 gange.

Skriv en kommentar