Små ting


{ det marokkanske tæppe er kommet på plads i lejligheden }

{ catch-up med søde Camilla Julie }

{ en skøn arbejdsdag i seje Winnies studie }

{ morgenmad med min kære søster, der har været på besøg det meste af ugen}

{ vi nåede også et smut i YO }

{ en virkelig skøn mexicansk salat med søde kartoffel-nachos }

Godformiddag søde mennesker 🙂

Jeg håber, I nyder pinseferien! Her hjemme holder hverken Simon eller jeg fri – han sidder med bachelor-slutspurten, og jeg med en opgave til studiet – men jeg har alligevel forsøgt at skabe lidt ferie-stemning ved at bage morgenbrød og skrue op for hygge-faktoren med stearinlys og god musik. Da jeg var barn, fortalte min mor mig altid, at jeg kunne gøre lektielæsning til en fornøjelse, hvis jeg så det som en mulighed for at pakke mig ind i tæpper, drikke thé og spise studiesnacks. Og hendes vise ord hænger stadig ved, for når jeg skal lave noget, jeg ikke rigtig gider, leder jeg altid efter en mulighed for at gøre det til noget hyggeligt.
Jeg håber, at jeres dag bliver god, hvad end den står på eksamenslæsning, familietid eller ren afslapning 🙂

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar