Små ting


{ Som blommen i et æg til NorthSide }


{ fantastiske Chinah – en af de bedste koncertoplevelser i år }


{ bagte pærer med råcreme & pistacie. Opskriften kommer i Femina i sensommeren }


{ smukke blomster, der var en fin souvenir fra et photoshoot }


{ vi har fået verdens rareste lænestol. Jeg spår, at 50% af alle blogindlæg bliver skrevet der fra fremover  }

Pew! Findes der ikke regel et eller andet sted, der siger, at man har ret til en ekstra søndag, når man har været på festival hele weekenden? … Det burde der, for jeg kunne godt bruge en weekend ovenpå weekenden lige nu 😉
NorthSide var mudret fornøjelse (bogstavelig talt). En regnfuld fredag, en varm og glad lørdag samt en træt og hyggelig søndag. Det har været så herligt at hænge ud med nogle af mine yndlingsmennesker tre dage i streg, og så var lineup’et i år jo bare fantastisk. Der er bare noget fedt over at kunne være på festival men stadig sove i egen seng, og jeg må indrømme at regnvejret i weekenden har skræmt mig lidt fra at tage på Roskilde engang i fremtiden. Jeg elsker vist komfort lidt for meget, til at synes, den slags ville være fedt 😉
Nu må jeg hellere komme i gang med dagens workloadDenne uges to-do-liste er (alt for) lang, men jeg insisterer på også at få tid til at hygge med Simon, der endelig har sommerferie, og nu kan kalde sig bachelor. Tror næsten, jeg er gladere end ham, fordi jeg føler, jeg endelig får min kæreste tilbage, hæhæ 🙂
I må have en mægtig skøn uge, søde mennesker. Klem herfra ♥

14 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Den ser virkelig lækker ud, den lænestol. Hvor er den fra? Jeg leder nemlig efter en, og den ligner et rigtig godt bud 🙂

   1. Tak for svar:) Nok cirka 4 gange mit lænestolsbudget (øv), så jeg leder videre – men flot er den. Kan godt forstå, at du er glad for den 🙂

 2. Jeg er vild med den lænestol – den ser vildt rar ud!!!. Må jeg høre hvor den er fra/ hvem der har lavet den??

 3. Jeg kunne ikke være mere enig i festivalobservationerne! Glæder mig helt usigeligt til Tinderbox om et par uger, men måske især fordi jeg ved, at jeg kan sove i min egen seng hver nat. Dét er altså luksus! Må indse at Heartland med sine to overnatninger i telt er det absolutte maks for en ikkefriluftstype som mig, så mine Roskilde-dage med hele baduljen hører bestemt også fortiden til, hehe 😉
  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 4. Hej Emma!
  Hvor er din nye side bare blevet fin! Dejligt med et afbræk fra de almindelig standard-skabeloner fra blogs, det har du virkelig gjort godt! 😀
  Derudover vil jeg også rose dig for dine podcasts, som jeg lytter med på hver uge. Jeg har skrevet en lille anbefaling på min side, som du måske har lyst til at læse: http://amandasvendsen.dk/3-fantastiske-podcasts-du-skal-hoere/
  Hav det godt – og tak for din kogebog/salat-bog, den er fantastisk!

Skriv en kommentar