Små ting


{ jordbærplukning i kolonihaven }


{ granolatærter til tirsdagens photoshoot }

 { Udvælgning af materialer til Atelier Aarhus 2018 kalenderen }

{ frokost med smukkeste Mia, der lige nu stråler i de Andalusiske bjerge }


{ nye solbriller fra Kaibosh }

{ weekendens brødeksperiment }

{ yndlingssnacks }

Den sidste uge har været flyvende travl. Normalt hader jeg at bruge det udtryk. Travl. Det har alle jo alle sammen hele tiden, hvis man spørger omkring, ikke sandt? Men sidste uge… Pew… Årsregnskaber, deadlines, studieopgave, photoshoots, møder. Selvom jeg elsker alle de bolde, jeg har i luften, er der også tidspunkter, hvor det hele bliver lidt for meget. Og sådan en uge var den sidste.

I dag kan jeg dog være glad for, at jeg bed i det sure æble og fik streget en masse to-do’s af på kort tid, for de næste uger inden sommerferien, er noget mere tilgivende. Heldigvis, for jeg hader at føle mig fortravlet, og jeg er både en dårligere kæreste, veninde, søster, datter og kollegachef, når det er tilfældet.

Denne uge er det min plan at snige så meget hygge og afslapning ind i dagens små pausehuller som muligt. Jeg kan ikke komme udenom, at jeg har meget at se til for tiden, men jeg kan gøre mit bedste for at have det godt og så meget overskud som muligt imens. Måske det er noget, jeg skal skrive et blogindlæg om? Mit indtryk er, at mange af os er i samme båd – kampen om at nå det hele inden sommer – så jeg tænker, det ville være rart at udveksle lidt self care-tips til travle tider 🙂

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Jeg beundrer, hvordan du formår at “stay positive” på trods af travlhed og mange bolde i luften. Jeg er meget interesseret i at høre mere om, hvordan du balancerer alle dine projekter, karriere, studie og “det at være Emma” på én gang. En balance jeg ofte selv har svært ved at finde, uden at blive helt forpustet bare af tanken. Rigtig skøn mandag til dig! 🙂

Skriv en kommentar