Små ting


{ arbejde fra sofaen på en regnvejrsdag }


{ en gave til min mor. Mere om den senere }


{ den fineste kage til min søsters studentergilde }


{ så stolt ♥ }

Glædelig mandag til jer 🙂

Efter den skønneste weekend hjemme hos min familie, er jeg dejligt ladet op til den sidste arbejdsuge inden sommerferien. Programmet er ret fyldt de næste dage, men heldigvis kun med spændende arbejdsopgaver, som jeg ser frem til. Og nogle af den lidt mere nervepirrende slags – eksempelvis, at vi forhåbentlig når at sende næste års Atelier Aarhus kalendre til tryk.

I weekenden fejrede vi, at min yngste søster Kirstine har fået huen på, og jeg er simpelthen så helt og aldeles storesøster-stolt af den seje unge kvinde, at jeg har lyst til at sende hende et kæmpe online-kram også. Det får hun her, og det samme gør min anden søster, der er mindst lige så sej, hjertevarm og beundringsværdig. Jeg er mega heldig, er hvad jeg er, og så taknemlig for det tætte forhold, vi har til hinanden. De er nogle af mine bedste veninder, og jeg glæder mig til at skulle rejse rundt med dem de næste tre uger ♥

Nu vil jeg hoppe i løbeskoene og snuppe en tur i skoven med selskab af verdens bedste Mads. Min mandagshumør-booster 🙂 Derefter står den på optagelser til Superbrugsen hele dagen, og så er denne uge ellers skudt igang.

Jeg håber også, at I får en skøn start på ugen. Der kommer post senere i dag, så kig forbi 🙂

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar