Det sødeste forklæde nogensinde & lidt nyheder


Hej fra lænestolen i Århus. Dén (og Simon, byen, veninder, lejlighed, arbejde, YO) har jeg godt nok savnet. Efter mere end 3 uger på farten er det ganske fremragende at være hjemme igen – og så endda helt uden jetlag, som alle ellers havde advaret mig om.
Som altid har jeg også set frem til at komme hjem til eget køkken, og denne gang har jeg glædet mig lidt ekstra, fordi der gemte sig det fineste forklæde fra Anthropologie i min kuffert. Ahmen sé det lige. Det er ret cute, synes I ikke?
 
 

Der er kun en uge, til jeg pakker kufferten igen, og vi tager til Berlin, så jeg har planer om at få brugt forklædet så meget som muligt inden da. Jeg har nemlig en god håndfuld opskrifter, der skal testes, til et nyt lille (eller i virkeligheden ret stort) projekt, jeg arbejder på… Jep! Der er en ny kogebog in the making, og den skal I nok komme til at høre meget mere om i fremtiden. Jeg er nemlig så meget oppe at køre over den, at jeg nok ikke kan holde min mund 😉

I må have en skøn tirsdag aften. Her står den på opskriftstesteri og GOT i sofaen – ret perfekte, hvis I spørger mig 😉
Klem ♥

13 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Ja, det er da et nydeligt forklæde – på en nydelig pige! Dejligt at høre fra dig! Kærlig hilsen Mormor (og Morfar=

 2. Tillykke med den gode nyhed 🙂
  Og sikke et fint forklæde! Ved du, hvor man kan købe noget lignenede i Danmark? Både fysisk i Aarhus og på webshop.
  Jeg synes, mange forklæder herhjemme er ret ensfarvede.

 3. Åh Yes det er da ugens bedste nyhed! Ej hvor jeg glæder mig til at høre mere om den. Den kommer til at pynte i min nye lejlighed ved siden af dine andre bøger
  Knus

 4. Jaaa, det er da det fineste forklæde – og du er så fin i det. Jeg glæder mig til at høre mere om den nye kogebog af din hånd <3

 5. Skønt at høre fra dig igen skønne Emma 🙂 Hvor er det et sødt forklæde <3
  Det lyder virkelig spændende med en ny kogebog 😀

 6. Hej Emma.
  Hvor lyder det spændende med en ny kogebog – glæder mig virkelig til at høre, hvilken “retning” den opskriftsbog kommer til at gå i – og til at følge processen. Jeg er så glad for dine andre kogebøger, og bruger dem flere gange ugentlig, da jeg elsker at lave sundere mad til min familie og mig.

Skriv en kommentar