Postkort fra Cape Cod

Halløj halløj

Et lille postkort fra varme Cape Cod. Her har vi brugt dagene på at udforske de små havnebyer – blandt andet meget farverige Provincetown – og på at slappe af ved stranden. Resultatet heraf er 5 stks. solbrændte danskere (der åbentbart aldrig bliver klogere) og opladte batterier, så vi er klar til at indtage New York i morgen. Vi starter med en enkelt overnatning i Queens, hvor vi skal aflevere vores Monster-truck, inden vi slutter ferien med 5 overnatninger på Manhatten.

Jeg har aldrig besøgt New York, så det har klart være destinationen, jeg har glædet mig mest til på hele turen. I løbet af de sidste uger har jeg researchet en masse (og blandt andet brugt Christinas fine guide her på bloggen), og jeg har efterhånden en masse ting, jeg bare opleve. Desværre når vi nok ikke det hele på vores dage i byen, men hvis mine forventinger til det store æble lever op til mine forvetninger, har jeg planer om at hive Simon med derover ASAP.

Kæmpe klem fra mig til jer. Vi skrives ved fra NYC 🙂

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Det har simpelthen været sjovt og spændende at følge med i din USA tur. Jeg er selv netop kommet hjem, og vi har været mange af de samme steder (på næsten samme tid også). Jeg brugte Christinas guide, da vi var i New York de sidste par dage, og hvor var den altså bare god. Vi havde ikke så mange dage at gøre med, men vi tog blandt andet ned på New York Highline og derefter forbi det hyggeligt Chelsea market, som jeg virkelig kan anbefale.
  Fortsat god rejse, jeg håber du nyder New York City.

  1. Hvor skægt! 🙂 Dejligt at høre, at du har nydt at følge med, og at du har kunne bruge Christinas guide. Vi gik også på the high line og var et smut på markedet 🙂
   Jeg håber, også, I har haft en skøn rejse.
   KH

 2. Hej Emma 🙂
  Et par tip til New York:
  1) Cykler er et must for at opleve bare en brøkdel af Central Park
  2) Det bedste burger NOGENSINDE må helt klart være “5 Napkin” ikke langt fra Times Square – stemningen er fantastisk og maden er toplækker! Det var en anbefaling fra vores guide og det holdt stik.
  3) NYD DET :-))
  Hav en fortsat dejlig tur.
  Som altid, så elsker jeg at følge med!

 3. Hej skønne Emma, det ser bare super charmerende og hyggeligt ud hos jer i USA! tænkte på, om du måske kunne lave en slags rute-oversigt over jeres tur? har i hvert fald en opfattelse af, at I får oplevet og set en masse smukke, inspirerende og indtryksfulde steder og kunne godt tænkte mig lidt inspiration til, hvordan en road-trip-tur in the States kunne se ud 🙂 – fortsat rigtig god tur

  1. Hej Tanne 🙂 Nej, det kommer jeg ikke til. Det er mine forældre, der har planlagt turen, så jeg har ikke så mange road-trip-tips at dele ud af 🙂

Skriv en kommentar