Postkort fra Ithaca

  

Så er der post 🙂 Denne gang fra Ithaca, en by mange af jer sikkert kender fra serien Girls, hvor Hannah tager til college-byen for at studere. Jeg mindes ikke, at hun var særlig begejstret for at forlade New York City til fordel for lille Ithaca – og selvom jeg godt forstå kontrasten, synes jeg virkelig byen er fantastisk fin og hyggelig. Vi har brugt dagene på at hike i de omkringliggende skove, hvor der er de smukkeste vandfald, shoppe vintage i Salvation Army og bøger i Barns and Nobels samt på at slappe af i vores AirBnB.

Næste destination på vores tur er en lille-bitte by i Green Mountains. Vi ved ikke så meget mere om området, end at der skulle være nogle utrolig smukke bjerge, så jeg spår at tiden kommer at gå med at suge en masse naturoplevelser til os, inden vi ræser videre til kystbyerne og slutter rejsen i NYC.

Kæmpe klem fra mig til jer. Jeg håber, I nyder sommeren ♥

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Jeres roadtrip ser bare så hyggelig ud! Naturen på østkysten er så fantastisk og meget overset, så man kan ofte have den helt for sig selv (:
    Fortsat god ferie!
    Camilla | http://cammi.dk

    1. Hey søde Camilla 🙂 ja, her er så smukt. Så herligt! Har du selv rejst rundt så østkysten?

Skriv en kommentar