Postkort fra NYC


  
Hej fra New York – for sidste gang (i denne omgang, altså).
I dag er store rejsedag, og det er blevet tid til at vende hjem efter 3 uger i USA. De sidste 4 dage har vi vandret NYC tynd, mens vi har forsøgt at danne os et indtryk af de fleste bydele. Særligt Brooklyn (Williamsburg og Green Point) samt East Village har stjålet mit hjerte, men der var altså også noget særligt over at gå gennem centrum af Manhatten og at se den imponerende skyline både oppe fra, fra vandet og fra Brooklyn bridge. Jeg vender tilbage – snart!
Nu vil jeg forsøge at lyne kufferten sammen, og krydse arme og ben for, at den ikke vejer for meget. Jeg glæder mig efterhånden til at komme hjem til Simon(!) og til skønne, skønne Århus, hvor der venter mig en lille uges “workation”, inden vi tager et smut til Berlin med nogle gode venner. Den her sommer er go’ ved mig, er den 🙂
Jeg håber, I har nydt mine små postkort fra vores rejse. Kæmpe kram her fra, og så snakkes vi ved fra Danmark.
xx Emma

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar