Postkort fra Washington


{ De fantastiske fem }


{ BBQ & fries }

Hey hey folkens! Og hej fra Washington 🙂
Hermed det første lille postkort fra USA. Vi har brugt de sidste dage i DC på at se (jeg ved ikke hvor mange) monomenter, vandre byen tynd og vende os til varmen. Her er vel omkring 35 grader, så det er altså lidt af en omvending fra det grå og våde Danmark, vi forlod.
I går fejrede vi The 4th of July med farvekoordineret tøj, en rundtur på Capital og vaskeægter dinermad. Jeg nåede også et smut i Wholefoods, og OMG(!) – det er jo sådan cirka drømmeland for en madnørd som jeg. Min søster og jeg skulle virkelig gøre mig umage for ikke at tømme hele butikken 😉
I dag kører vi videre til Gettysburg, hvor vi har en enkelt overnatning, og derfra videre til Ithaca ved Five Finger Lakes. Hvis I har nogle tips til nogle af stederne, må I endelig råbe op. Ellers vil jeg bare sende en masse kram fra US. Vi snakkes ved lige pludselig ♥
Klem,
Emma


{ min seje yogastjerne af en søster }


{ bygningerne i DC er fantastisk hyggelige. Sé lige! }


{ Arlington kirkegården }

 
{ så sød ♥ }

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hvor ser det hyggeligt ud! Jeg boede i Washington for nogle år siden, så det er altid ekstra sjovt at se byen gennem nogen andens kamera. Det er simpelthen det fineste sted – selvom byen er meget ‘corporate’ og politisk ved første blik 🙂

Skriv en kommentar