Små ting


{ podcastlytteri på en søndag }

{ stort smil og gåtur på en regnvejrsdag }

{ Min læsestak (yes, jeg læser kogebøger i sengen) og nye krystalarmbånd }

{ kokosyoghurt in the making – opskriften får I i morgen  }

{ “fars” til mexicanske veggiedeller med søde kartofler, quinoa og sorte bønner }


{ Spiselige souvenirs fra USA. }

Halløj søde jer – og glædelig mandag ♥
Her får I en omgang små ting. Et indlæg, som jeg har savnet at strikke sammen til jer den sidste måneds tid. Det er sådan en hyggelig måde at kigge tilbage på ugen, der gik, og så minder det mig om at sætte ekstra pris på alt det, der gør hverdagen til noget særligt.
Lige om lidt triller Simon og jeg ud af døren med vores kufferter. Vi skal nemlig tilbringe denne uge i Berlin sammen med Ida, som jeg efterhånden har præsenteret jer for en del gange, og hendes kæreste Theis. Turen er 90% fornøjelse og 10% business, og det bliver 100% sikkert mega hyggeligt.
Vores Berlin-tur betyder også, at de sidste 7 dage har været den eneste uge i sommerferie, som jeg kunne nyde hjemme i Århus. Det har været så rart at være hjemme og få lidt ro på, og vi har brugt dagene i snegletempo, på at sove længe, se lidt mennekser, gå ture og ordne praktiske ting i lejligheden. Jeg har eksempelvis vasket vinduet (og jeg glæder mig hvér dag over synet, hæhæ!), og så har vi endelig fået vores badeværelse helt på plads. Det manglede vist også bare, eftersom det er over et halvt år siden,  vi flyttede ind 😉
Jeg håber, I nyder sommeren, hvad end I læser med fra regnfulde Danmark eller en strand på Ibiza. Kæmpe kram, og så snakkes vi ved fra Berlin.
xx Emma

13 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej kære Emma,
  Så dejligt at du så småt er tilbage på bloggen igen efter ferien – håber du har nydt USA, og nu også Berlin! 🙂

 2. Hej Emma.
  Hvor er det et skønt og simpelt indlæg og virkelig fedt at du sætter fokus på at nyde de små ting i hverdagen.
  Hvor ser den fars til veggiedeller bare god ud! findes der en opskrift på dem på bloggen?:)

 3. Hey Emma – god tur til Berlin! Jeg er netop hjemvendt fra et udvekslingsophold i den bedste by i verden, og smider lige et par anbefalinger afsted i ren entusiasme og tidligt savn efter Berlins restaurant-liv…
  – Masteca e Tasi i Friedrichshain for det lækreste, simple italienske mad af gode råvarer, venlig betjening, gode priser
  – Il Casolare i Kreuzberg (og andre steder) for den bedste pizza!
  – Mercosy i Kreuzberg for billig koreansk bibimbap
  – Yumcha Heroes (Prenzlauer Berg) el. Long March Canteen (Kreuzberg) har samme ejere og har hhv. hipster og fancy, men rigtig lækker (moderne) kinesisk mad – lidt pricy, men pengene værd
  – Koyote i Kreuzberg ligger lige ved kanalen og har både lækker kaffe, morgenmad og frokost
  – Burgermeister i Kreuzberg laver billige, lækre og simple burgere til ca. 5 euro – Hausmeisteren er min go to

 4. Hej Emma super hyggelig at læse med glæder sådan til at købe Atelier Aarhus i år det bliver en sand favorit håber du har nydt ferien?

  1. Det er jeg glad for at høre, Clara 🙂 Jeg glæder mig også til, at vi kan sætte den til salg 🙂
   Knus til dig

Skriv en kommentar