Video: 3-retters grillmenu

Sommer betyder grill. Og grill betyder pølser og kartoffelsalat… Eller hvad?!
Mit svar er nej – i hvert fald ikke nødvendigvis, selvom en sprød grillpølse har bestemt sin plads i ny og næ. Men der er så mange ufattelig lækre grillretter, der hurtigt bliver glemt, når vi fyrer op for kullene. Har I eksempelvis prøvet at lave grille jeres salat eller sæsonens frugter til desserten?
I dag viser jeg, hvordan jeg sammensætter en skøn 3-retters menu, hvor alt er tilberedt på grillen. Easy-peasy sommermad, der kan tilberedes på ingen tid, mens gæsterne sipper til en kold øl i solen. Man behøver hverken være kæmpe grill-entusiast eller at have den største Weber for at kaste sig over menuen, og jeg lover, at den både vil tilfredsstille de kødglade, de salatsultne og de kræsne.
   
I

Find den opskrifterne i tekstform lige her

Find opskriften i tekstform lige her

Find opskriften i tekstform lige her

1 kommentar
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar