VLOG // THE 4TH OF JULY & MIN SØSTERS NYE YOUTUBE KANAL

Så er der video til folket! Independence Day, d. 4. juli, fejrede vi, som I ved, i Washington, og jeg besluttede mig for at forevige dagen med en lille rejse-vlog.

Videoen er redigeret af min seje søster Kirstine. Hun har besluttet sig for at starte sin egen YouTube-kanal, og derfor har vi brugt noget af road trip-tiden på at lege i Premiere Pro, så hun selv kan begynde at lave sine egne videoer.

Kirstine er netop blevet student, og efter vores USA-tur skal hun rejse rundt i Canada med sin kæreste Emil i tre måneder. Hendes kanal kommer derfor til at byde på vlogs fra deres Canada-eventyr samt en masse yoga-videoer. Søde Kir er nemlig mega dygtig til yoga, og hun har længe gerne ville dele mere ud af sin passion.

Hvis I har lyst til at følge med, synes jeg, I skal hoppe forbi Kirstine YouTube og subscribe. Kanalen er helt tom lige nu, men der kommer som sagt til at ske ting og sager inden længe. Og jeg glæder mig virkelig meget til at følge med hjemme fra Danmark ♥

9 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Ej, hvor er hun sej! Jeg skal da helt sikkert følge med! Videoen er så fin og lever op til din høje standard 😉

  2. Virkelig et underligt spørgsmål, men er nysgerrig; er det din far og dig der holder hinanden i hånden i videoen? ☺

    1. Ja, det er det. Er det så skørt? Jeg synes det er dødhyggeligt, og holder ofte mine forældre, bedsteforældre og søstre i hånden 🙂

      1. Bestemt ikke. Kun dejligt at se ☺ Jeg holder også min familie i hånden når vi eks. sidder og snakker – det er hyggeligt! Har ikke holdt mine forældre i hånden på en gåtur siden jeg var barn/ ung teenager, men det er bestemt dejligt at I gør det og det varmer kun at se ☺

Skriv en kommentar