Links I like #Week34

Indeholder affiliatelinks

1) Virkelig scary. Er I obs på, hvor nemt det er at snyde på denne måde?
2) Simon kunne relatere skræmmende meget til det her 😉
3) En fin wrap-dress
4) Vi drømmer om en rejse til island.
5) Jeg vil lave denne opskrift i weekenden.
6) En meget pæn bluse til efteråret.
Den sidste uge på EmmaMartiny.dk…
… Jeg delte svar på spørgerunden,
… billeder af min nye kjole,
… og små ting fra ugen der gik.
… I fik opskriften på Matcha Latte
… og marrokanske kødboller i tomatsauce. Yum!

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej Emma. Vil du ikke lave en video hvor i fortæller om den personlighedstest I tog fx med dig og Simon eller dig og Mia, hvor i fortæller lidt om hvad I synes I var enige i og uenige i, af beskrivelsen af jer? Og forskellen mellem jer oghvordan i hver især håndterer tingene? Fx kunne ud fra de temaer som test-svaret er opdelt i – svagheder/styrker, kærlighed, venskab, arbejde osv? Synes det ville være helt vildt spændende med dig og Mia fordi I virker så forskellige og alligevel er gode venner.

  2. Jeg eeelsker dine links i like-indlæg, synes det er så hyggeligt med lidt nye interressante inputs og emner at læse om, og så selvfølgelig alle kjolerne ? hvilke steder finder du egentlig de forskellige artikler, du linker til i de her indlæg? Jeg vil så gerne blive bedre til at “følge lidt med” i stedet for bare at være i min egen boble ?

    1. dejligt at høre, Emma 🙂 Jeg finder dem alle mulige steder på nettet. Jeg vil dog særligt anbefale Zetland, der udgiver nogle virkelig interessante artikler. Det er virkelig pengene værd 🙂 KH

Skriv en kommentar