Små ting


{ Søde Joe. Søster-besøg er altid et af ugens højdepunkter }


{ Fredagsmiddag med Mette & Jacob }

  
{ Tøm-køleskabet salat }


{ Morgen-matcha. Opskrift her }

 
{ Kanotur på Århus Å }


{ Nybagt brød & det nyeste Donnah Hay Magazine }


{ Pizza til en kommende madplan i Femina }


{ Eftermiddagshygge i Botanisk. Jeg har slugt WomanCode denne uge }


{ Blogger-middag på Langhoff & Juul }


{ Lørdagsshopping på markedet ved Ingerslev Torv }

Jeg siger jer: Den forgangne weekend var den skønneste! Fyldt med gåture, køkkeneksperimenter, kys, yoga, veninde-tid, bøger og endda en impulsiv kanotur, bare fordi. Vi vågnede op lørdag morgen og kunne se frem til to hele dage uden nogle planer whatsoever. Verdens skønneste følelse, hvis I spørger mig, og lige hvad jeg trængte til, efter en begivenhedsrig uge på arbejdsfronten.
I dag starter jeg på studiet igen. Først har vi en måneds projektarbejde, hvorefter vi tager hul på bachelorskrivningen. Og så, til januar, er jeg færdig! I kan nok fornemme, at jeg glæder mig gevaldigt til at kunne kalde min studietid for et afsluttet kapitel, men samtidig er jeg ret optimistisk for de næste måneder. Det skal nok blive godt, og jeg ved, at det er ovre, inden jeg aner det, så jeg må hellere skolebænken og mine studiekammeraters selskab, mens det varer.
Jeg håber, I får en herlig uge. En særlig krammer til alle jer, hvis semester også starter i dag. We can do it! 😉

8 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Sikke nogle hyggelige ting, du har haft på programmet i weekenden! 😀 De bedste weekender er næsten dem uden planer, for så kan man tage det, som det kommer, og lave lige hvad man har lyst til den pågældende dag 🙂
  Jeg starter på min nye kandidatuddannelse på torsdag (!), og jeg glæder mig til at komme i gang med noget nyt efter at have arbejdet i over 3 år 🙂
  Håber også du får en rigtig dejlig studiestart 🙂

  1. Lige præcis, Julie 🙂
   Held og lykke med studiestarten. Jeg håber, det kommer til at gå strygende.
   Klem <3

 2. Hej Emma
  Jeg har selv tænkt på at læse Woman Code. Er det et nogenlunde let læseligt engelsk? 🙂

Skriv en kommentar