Atelier Aarhus webshoppen er nu åben


I er for vilde, altså! I går aftes åbnede Mette og jeg op for forudbestillinger på Atelier Aarhus’ webshop, og vi blev fuldstændig blæst bagover af ordrer. Vi vidste godt, at interessen var stor, men at mange ville reservere eksemplarer, havde vi aldrig turde håbe på.
Jeg tror ikke, man kan smile større, end vi gjorde i går aftes (og stadig gør!), og jeg vil gerne starte dette blogindlæg med at sende en kæmpe tak til de af jer, der tror på os, og er lige så forelskede i kalenderen som os.
Dernæst vil jeg i dag gerne dele lidt sneak peeks til dette års kalender. Som I ved, har vi valgt ikke at offentliggøre det endelige design på én gang, men i stedet dele små bidder af alle de skønne detaljer med jer. Her under kan I læse om nogle af forbedringerne ved 2018-kalenderen:

{ Forbedret design }

 • Slidstærkt og smukt cover
  En af de vigtigste forbedringer er covermaterialet. Vi har udsat materialet til 2018 for fedtede fingre, væske og slid, så vi er sikre på, at jeres kalenderbøger vil ældes med ynde og patinere smukt – selv efter et års brug.
 • Tyndere og smallere 
  Ja, I læste rigtigt! Det er lykkes os at gøre bogen både tyndere og smallere end i 2017, selvom det indvendige design ikke har ændret sig meget.
 • Sølvdetaljer
  Vi kan afsløre, at I igen i år vil få et smukt bogmærke med jeres bestilling. Dette år kommer bogmærket i sølv, hvilket matcher de diskrete sølvdetaljer, som kommer til at være på coveret.


Det er stadig muligt at forudbestille Atelier Aarhus 2018-kalenderen på vores webshop AtelierAarhus.com. Her kan I reservere et eksemplar, hvis I vil være blandt de første, der får fingrene i den populære kalenderbog for 2018. Forudbestillinger leveres senest 1. oktober, og pengene trækkes ikke, før ordren afsendes.

21 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Godmorgen og tillykke med åbningen af den fine webshop.
  Selvfølgelig skal jeg have fingrene i endnu en Atelier Aarhus kalender, og jeg glæder mig! 😀
  Jeg er virkelig glad for, at I har fokuseret på et slidstærkt cover, for den nye kalender, for hvor blev jeg ked af, det da min 2017-kalender fik fedtfingre på sig. Men den virker jo stadig – selv med pletter og det hele. 😉

  1. Hej Lotte 🙂 Det er jeg så glad for at høre!
   Dette års cover er helt fantastisk. Glæder mig til, at du skal opleve det live.

 2. Jeg har været så glad for min 2017-kalender, at jeg selvfølgelig også sad klar til at forudbestille næste års nødvendighed! Og hvor er jeg glad for alle tre ændringer: min kalender blev nemlig hurtig beskidt og misfarvet, så det er skønt, at i har taget materialet i mente. Samtidig er jeg også glad for at den er blevet mindre, da størrelsen/vægten indimellem har afholdt mig fra at kunne have i min hverdagstaske, hvor jeg jo ellers har brug for den. Og til sidst er jeg 100% en sølvpige, så jeg er kun glad for, at detaljerne i år er i sølv! Glæder mig sådan til at modtage den 🙂

  1. Dejligt at høre, at vi rammer plet med forbedringerne :-* Jeg er selv SÅ glad og tilfreds med resultatet, og håber, den bliver et hit hos dig også.
   KH

 3. Hej
  Tillykke med lanceringen ?
  Jeg kan ikke gennemføre min bestilling? Spiller det nogen rolle, at jeg bestiller fra Norge med norsk kort?

  1. Hej Birgitte
   Vi oplever i øjeblikket problemer med udlandske kort. Det burde løse sig i løbet af i dag, så prøv igen i aften.
   KH

 4. Hej Emma
  Tillykke med kalenderen. Jeg har en for 2017,og er rigtig glad for den, men som andre også har nævnt,er jeg træt af man kan se de fedtede fingre så det er skønt at det er blevet forbedret. Jeg ville til at købe den men kan ikke se hvor man kan taste rabatkode – kan du fortælle mig det?

 5. Jeg glæder mig virkelig også til at få mit eksemplar hjem! Det er helt perfekt, nu hvor jeg er startet på studie 😀
  Og tillykke med lanceringen af, hvad der ser ud til at være endnu en virkelig smuk og funktionel kalender <3

 6. Hej Emma.
  Jeg vil gerne bestille kalenderen, men oplever 2 problemer.
  Når jeg trykker på “forudbestil” sker der ingenting. Derudover vil jeg høre, hvor jeg kan indtaste rabatkoden?

 7. Hej Emma:-)
  Super med dine mange fine projekter!
  Har du overvejet at blive foredragsholder og fortælle om din succes med din virksomhed og evt. om din tilgang til hverdagen? Det kunne være enormt inspirerende (lidt som en live podcast;))
  Mvh Julie og Camilla
  http://nouw.com/livingscandinavian

  1. Hej Camilla :-* Sikke en sød tanke. Jeg drømmer om at holde nogle arrangementer i fremtiden, men har ikke overvejet at holde foredrag 🙂
   KH

 8. Hej 🙂
  Jeg er lidt sent ude, men er blevet forelsket i jeres kalender. Kommer der slet ikke flere 2018 kalendere?

Skriv en kommentar