Links I like #Week36


1) Et par virkelig fine hoops. 
2) En af grundene til, at jeg elsker at bo i Århus
3) Har I fået fat i jeres Atelier Aarhus eksemplar?
4) Denne her fine sag minder om en af mine Ganni kjoler
5) En virkelig fin maxi med et virkelig fint print
6) En artikel om dybt arbejde.
Den sidste uge på EmmaMartiny.dk…
… I fik opskriften på de lækreste tundeller

… og jeg delte en vlog fra min uge.
… Der blev holdt morgenmøde,
… og jeg så frem og tilbage på september. 
… Og så åbnede Atelier Aarhus webshoppen med et brag.

9 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Rigtig god artikel ( link nr. 6)! Og meget apropos Svend Brinkmanns bog “Gå glip – om begrænsningens kunst i en grænseløs tid”, som udkommer i næste uge. Det er et utrolig spændende og yderst relevant emne, som ligger mit hjerte meget nært. Mere fokus på kvalitet i arbejdet og JOMO (joy of missing out) 😉

  1. SÅ enig :-* Hvis du får læst Brinkmanns nye bog, må du meget gerne komme med en lille anmeldelse til mig. Overvejer selv at læse den 🙂

   1. Selvfølgelig, søde Emma! 🙂 Den er faktisk på min læseliste, er ret vild med hans bøger. Især Stå fast 🙂 Har du læst nogen af dem?

    1. Jeg har læst hans første og et par kapitler af den anden, men gik lidt død i den. Og jeg må indrømme, at jeg har dobbelt med hans ‘kendis’ eller ‘guru’ status, for det går jo egentlig imod budskabet. Men det er selvfølgelig ikke hans skyld, for mange af pointerne er super gode.

     1. Ståsteder er også meget filosofisk, den var lidt mere tung at komme igennem, synes jeg, men stadig et utrolig interessant emne. Jeg har på fornemmelsen, at Gå Glip er lidt mere i stil med Stå Fast, lidt mere lettilgængelig, men nu må vi se 🙂
      Haha ja, du har ret. Det er nemlig lidt dobbelt. Ud fra de interviews, jeg har læst med ham, er det vist heller ikke noget, han selv er særlig stor fan af 😉

Skriv en kommentar