Morgenmøde

I min kop… kaffe med masser af mælkeskum.

Møde-outfit… Yogatøj. Har planer om at tage en tur på måtten lige om snart.

Dagens agenda… Først skal morgenen nydes med yoga, lidt arbejde og morgenmad. Dernæst står den på gruppearbejde på studiet,  hvor vi har eksamensuge, og i aften får jeg besøg af to søde damer, hvor vi skal snakke om en spændende fælles drøm.

Dagens to-do’s…
* Indkøb til femina-shoot
* Indkøb til video-shoot
* Skriv madplan uge 52
* Bag brød til i aften
* Gennemlæs kontrakt

Jeg tænker på…
* Hvorfor der er så vildt mange måneders ventetid hos speciallæger
* Atelier Aarhus.
* Hvor vigtigt det er ikke at stresse på forhånd. Næste uge bliver travl (og muligvis små-kaotisk), men jeg forsøger ikke at bekymre mig om det endnu.

Jeg er taknemmelig for…
* Mia. Hun kom mig totalt meget til undsætning i går, og jeg er vild med, at hun er hjemme i Århus igen.
* Simon. Og at han altid er ekstra sød, når jeg har ekstra meget brug for det.
* At bo i Århus. Jeg kan løbe en tur ved vandet om morgenen, arbejde og se på mennesker på en café til frokost, gå en tur i skoven om eftermiddagen og tage ud for at danse og drikke vin om aftenen. Alt sammen i en radius af 3 km.

Jeg glæder mig til…
* At cykle op på DMJX på min nye cykel for første gang her til morgen
* At 2x eksamen er overstået
* At få besøg i aften
 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar