Saltkaramel chokolade


Min søndagssnack i dag er denne piv-lækre saltkaramel chokolade. Smagen er præcis som min favoritvariant fra Loving Earth: Cremet hvid chokolade med et twist af saltkaramel. Chokoladen er både raw, mælkefri, vegansk, sukkerfri, og så indeholder den kun 4 ingredienser. Og én af dem er salt (så det gælder ikke rigtig, gør det?).

Hvis du har lyst til at modtage opskriften, skal du tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvor opskriften sendes ud i eftermiddag. I mit nyhedsbrev vil jeg hver måned dele en eksklusiv opskrift samt en personlig nyhedsmail, og jeg håber, I har lyst til at følge med ♥  Læs mere om mit nye nyhedsbrev lige her.

TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV FOR EKSKLUSIVE OPSKRIFTER & PERSONLIGE UPDATES

 

10 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Er det muligt få opskriften, hvis man først lige har tilmeldt sig nyhedsbrevet? Jeg må simpelthen have fingre i den opskrift! ?

  2. Hej Emma,
    Kan man stadig få fingrene i denne opskrift? Jeg har netop tilmeldt mig dit nyhedsbrev – efter at have været flittig bruger af dine opskrifter her på bloggen i lang tid ?
    Men “salt karamel chokolade” det lyder simpelthen for lækkert ?? håber du kan hjælpe mig.
    God jul ??

Skriv en kommentar