Skab mere tid til det, der betyder noget


Når jeg planlægger min dag, skriver to-do-lister og sætter deadlines, handler det ikke om, at jeg ønsker at fylde mine dage med så mange planer som muligt. Jeg stræber ikke efter arbejde hårdere, så jeg kan nå så meget som muligt, og opnå endnu mere. Tvært imod. For mig handler det om, at jeg gerne vil skabe tid og energi til alt det, der virkelig betyder noget for mig. Det sjove kreative arbejde. Gåture med mine veninder. Yogatimer. Madlavning. At skrive, dele, grine, samarbejde, lære, lege. Jeg vil gerne nyde mit arbejde, så jeg kan gøre mig umage, og lave noget, jeg er er stolt af. 
Jeg ved godt, at det for mange kan virker som lidt af en utopi, men langt hen af vejen lykkes det mig, og på trods af mine mange passioner og mange projekter, har jeg en hverdag med tid til alt det, jeg gerne vil. Dette er dog kun muligt, fordi jeg gør mit ypperst for at være tidsrealist, behandle min kalender med stor omtanke og at være tilstede i hvert øjeblik.

På Atelier Aarhus’ blog har vi skrevet en række indlæg, der tilsammen beskriver, hvordan jeg planlægger mine dage med omtanke. Til de nysgerrige kan de findes her under. Jeg håber, at de vil være til inspiration, og at de vil få jer til at tænke over, hvad I egentlig har lyst til at bruge den dyrebare tid, vi er givet, på ♥

3 tips til at skabe mere tid

Bliv mere produktiv med disse tre tips

Bliv tidsrealist

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Jeg er virkelig en tidsoptimist og det stresser mig ofte, da jeg ender med ikke at nå alt det jeg har sat mig for på dagen. I en af artiklerne du refererer til, nævner du at man kan tracke sin tid og dermed finde ud af, hvor meget tid man reelt bruger. Super smart. Har gjort det samme med min økonomi og kost for længe siden, da jeg undrede mig over hvor alle mine penge blev af eller hvorfor jeg tog på. Nogle gange kan jeg være en smule desillusioneret omkring hvad mine hensigter er og hvad jeg rent faktisk gør 🙂 Som altid, spændende læsning! God weekend <3

    1. Hej Ida
      Det er nemlig en vild god idé at tracke de ting, man ikke føler, man har styr på. Ofte er det svært at tage sig sammen til, men det er nok netop fordi, man godt ved, man har et lille problem, og sådan noget er jo ofte lidt af en øjenåbner 😛
      KH og god weekend.

Skriv en kommentar