Små ting


{ en velfortjent middag efter en hel dags photoshoot }

{ Hjemmelavet karamel-chokolade. Så godt! }

{ En farverig boljebedesalat }

{ En del af min krystalsamling. Tilføjede den fineste rosakvarts i sidste uge }

 
{ Atelier Aarhus 2018 er lige på trapperne. Wuhu! }

Tiden flyver! Jeg mener; Tænk engang. Det er allerede efterår, det er allerede september, og det er allerede mandag igen. Måske det skydes, at min kalender er godt fyldt op disse uger, men jeg synes virkelig bare, dagene stryger forbi. Men hvad er det ikke også, man siger? At tiden flyver, når man har det sjovt. Og det må man sige, jeg har i disse dage.

I går gik tiden ekstra stærkt. Sammen med Winnie, Nanna og Ida kørte jeg tidlig morgen afsted mod Vesterhavet, og da det blev tid til at vende snuderne hjemad sidst på eftermiddagen, følte jeg nærmest ikke, der var gået mere end et par timer. Det er sådan nogle dage, hvor jeg må nive mig selv i armen over, at jeg får lov til at arbejde sammen med de dygtigeste og sødeste damer, jeg kender, og at vi lavet noget af det, jeg synes, er aller sjovest. Formålet med vores søndagstur var, at vi skulle skyde billeder til min næste kogebog, og den fine location var Nannas bedsteforældres sommerhus. Heldigvis var vejret med os hele dagen, og jeg siger jer, resultatet blev simpelthen  smukt. Allerede nu glæder jeg mig bare sådan til at kunne dele resultatet med jer næste forår ♥

Noget andet, jeg glæder mig til, er i aften kl 19.00. Hvis I har fulgt med i Atelier Aarhus’ nyhedsbrev eller på vores instagram, ved I, at vi i dag endelig åbner webshoppen. Det vil sige, at I får mulighed for at forudbestille kalenderne, hvis vi vil være sikre på at kunne gå 2018 i møde med den smukkeste og mest funktionelle kalender ved hånden. Har I sat kryds i kalenderen? 

6 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar