Små ting


{ søndags-søndag med Simon en tidlig morgen på Café Fika }


{ Next level latteart: Mælkevejen i min morgen-matcha }


{ En sologåtur i regnvejret. Elsker at bo i Århus og kunne nyde både by og natur }


{ Kombucha-date med min søde søs. Much needed ♥ }

  
{ En lille detalje fra dette års Atelier Aarhus kalender }

Hey venner ♥
Først lidt billeder af den sidste uges lykkeglimt, og dernæst en ærligt snak om, hvordan min verden også ser ud for tiden. For peew. Jeg er godt nok lidt fladmast i disse dage.
En ulykke kommer sjældent alene, som man siger, og det er ligesom om, at universet i sidste uge besluttede sig for at vise mig, at det gamle ordsprog taler sandt. Og hvor er det i grunden bare uretfærdigt, at de dage, hvor man i forvejen går rundt og bekymrer sig allermest, også bliver dem, hvor kagen brænder på, det regner på cykelturen, og opvaskemaskinen pludselig ikke virker. I ved, at jeg sjældent brokker mig her på domænet, og tro mig: Jeg gjort alt, hvad jeg kan, for at bevare mit gode humør. Men nogle gange er tingene bare nedern og urimelige, og så er der ikke andet at gøre end at tage sig en god tudetur. Så det gjorde jeg denne weekend. To gange.
Skal vi ikke krydse fingre for, at denne uge bliver bedre? Jeg tror det ♥ Om ikke andet vil jeg i hvert fald sørge for at være ekstra sød ved mig selv, og huske mig selv på, hvor mange gode ting, der også sker, hvis bare jeg kigger bag den sorte tåge.
Klem, Emma

11 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Jeg tror vi alle kender de dage, hvor man bare føler sig kørt fuldstændigt over! Når man har sådan nogle dage er brok og tåre tilladt – Ligesom smil og jubel er tilladt på dage hvor alting bare flasker sig 😉 Jeg håber dit uheld vender og du kommer tilbage på sporet denne uge – Sender i hvertfald en masse positiv energi i din retning søde Emma!

  1. Du har så ret, søde Sabrina 🙂 Nogle gange er tårer det eneste, der føles rigtigt 🙂
   Kæmpe kram tilbage <3

 2. Jeg græder som regel en gang om ugen, ha ha…. Jeg bliver nærmest bekymret, hvis jeg ikke gør det, for så kan det være tegn på, at jeg hober følelser op. Det behøver ikke være over noget dårligt, det kan også bare være, hvis jeg bliver rørt over noget smukt, eller når jeg virkelig kommer i kontakt med min krop til yoga ;-). Så en tudetur er i mine øjne rigtig sundt :-* Håber du får en bedre uge denne uge <3

  1. Jeg tror, du har ret, søde Caroline. Jeg har også brug for at få ‘grædt ud’ engang imellem – og nogle gange også uden jeg helt ved, hvad der trykker.
   KH <3

 3. Jeg kender godt de dage, uger eller perioder, hvor alting bare føles som om, det er imod én, og livet føles lidt hårdt. Men det er også ok, livet er jo hele farvepaletten og ikke kun de lyse farver. Selvom det nogle gange kan være svært, når man er midt i en lidt svær tid. Når jeg har det sådan, synes jeg, det hjælper mig at give mig selv lov til at være i følelsen, også selvom det ikke føles rart at være ked af det, udbrændt eller trist. Men hvis man accepterer det og viser sig selv omsorg, bliver det hele oftest meget bedre, og de lyse tider vender hurtigere tilbage. Det er i hvert fald min erfaring 🙂
  Jeg havde også selv en lille nedtur i sidste uge; det er svært pludselig at være studerende igen, at starte på en kandidat på uni, forventningspresset, og det at få en helt ny hverdag, når man har været vant til at arbejde i 4 år. Jeg græd ud ved min mands skulder, og stoppede med at være så hård ved mig selv, for jeg gør det jo godt – og vupti, dagen efter så det hele meget lysere ud 🙂 Du gør det også så godt, synes det er flot, at du kan balancere studie og din egen virksomhed samtidig, og du gør det på en sund måde, hvor du ikke glemmer det vigtigste – altså at passe på dig selv i processen, og at mærke efter.
  Bliv ved med at passe på dig selv. En kæmpe virtuel krammer fra mig til dig <3 Tak fordi du (også) deler andre af livets facetter end blot glæde og succes 🙂

  1. Du har så evigt ret, Julie. De dårlige dage er en del af pakken, og vi bliver nødt til at lære at være i dem 🙂
   Jeg sender en kæmpe krammer retur, og håber, at studielivet begynder at lysne lidt 🙂

 4. Det er jo helt menneskeligt at have dårlige dage, ja endda dårlige uger! De føles dog stadig urimelige, så tårer og brok skal du ikke høre et ondt ord for. Jeg håber, at heldet vender for dig og ønsker dig en dejlig uge <3
  Forresten er det skønt med den positive tone herinde. Jeg bliver altid i godt humør af at læse med, og selv dette indlæg er jo skrevet med en optimisme, om end du er ærlig. Det er skønt 😉

  1. Det er helt menneskeligt – og jeg øver mig i at være sårbar. Det er så vigtigt, at vi også deler de dårlige dage :-* Jeg følte mig ikke særlig optimistisk, da jeg skrev indlægget, men jeg er glad for, at du læser det sådan <3 KH

Skriv en kommentar