Små ting


{ Hverdagsluksus ♥ Min sovemaske fra La Aquerelle er både smuk og silkeblød }


{ En ny udgave af mit yndlingsmagasin Donna Hay, som jeg betaler en formue for at få sendt til Danmark }


{ Pæne blomster – endda af den slags, der holder ekstra længe – fra en sød veninde }


{ Linsedeller klar til tomatsauce og pasta }


{ Søndagsgåtur med Simon gennem fine Århus }


{ Pizzanight. testede en ny glutenfri pizzabund og resultatet blev ret så fantastisk }

Godmorgen søde mennesker,
Har I haft en god weekend? Jeg har, og det virker heldigvis til, at jeg mit uheld er ved at vende lidt igen.  Fredag aften var jeg ude og danse med nogle gode folk, lørdag gik jeg en lang tur med min mor og søster, og søndag stod den på arbejde for at catche up og komme forud, inden de næste dage byder på både eksamen, 2 feminashoots og generelt en ret fyldt kalender.
De sidste uger har været lidt af en prøvelse, men hvis jeg skal klappe mig selv på skulderen, synes jeg faktisk, jeg har taget det hele med (en nogenlunde) opløftet pande. Det er ofte i modgang, vi finder ud af, hvilken betydning menneskerne i vores liv har, samt hvor godt vi egentlig går rundt og har det til normalt. Og listen af ting, jeg har at være taknemmelig for, er jo  meget længere end den med bekymringer – hvilket jeg egentlig tror er meget sundt at blive mindet om 🙂
Nu vil jeg smutte til en barretime i YO og starte ugen med god energi. Lige, hvad jeg trænger til!
Jeg håber, I får en skøn mandag ♥
Klem, Emma

9 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Pyh, jeg synes også sensommeren/efteråret indtil videre har været lidt af en hård nyser med alt for meget alt lave og forkølelse oveni. Lad os håbe, det snart bliver bedre. Ville egentlig bare sige, at man for en rimelig penge kan købe Donna Hay Magazine i elektronisk udgave på Zinio.com (omkring 35 kr per udgave). Jeg ved godt det slet ikke er det samme som at sidde og bladre et lækkert blad igennem, men altså:-) De ligger inde med mange internationale magaziner.

  1. Tak for tippet, Pernille :-* Jeg elsker dog at have det som fysisk blad, og synes ikke helt, at det er det samme på computeren, så jeg betaler hellere lidt eksta 🙂
   KH

 2. Hej Emma
  Jeg har problemer med at loade bloggen fra Google Crome – Det virker kun fra Explorer. Jeg er ikke en haj til noget med computer, jeg ville blot lige høre om du har hørt om andre med samme problem (ellers må det jo være min computer…)
  Og tak for alt det spændende indhold du altid lægger op, det er så dejligt og inspirerende at følge med på din blog og insta 🙂
  Hilsen Christine

  1. Hej Christine 🙂
   øv… jeg sender din besked videre til min tekniker.
   Tak for de skønne ord og god dag til dig 🙂

 3. Jeg er glad for at høre, at humøret er ved at vende til det bedre <3
  Jeg kunne godt tænke mig at købe en smuk sovemaske af LaAquarelle, men jeg er virkelig i tvivl om hvilket materiale jeg skal vælge. Hvilket materiale har du valgt til din sovemaske? 🙂

 4. Hej Emma. Jeg kunne super godt tænke mig et eksemplar af jeres kalender, men da jeg har fødselsdag slut november, vil jeg gerne ønske mig kalenderen. Kan du på nogen måde sige noget om, om det er realistisk, eller om den mon bliver revet væk inden? 🙂
  Håber du har lyst til at svare 🙂

  1. Hej Caroline :-* Jeg ved det desværre ikke. Lige nu går det ret hurtigt, men det er ikke til at sige, hvornår vi mon melder udsolgt, så jeg tør ikke love noget.

Skriv en kommentar