Æggekage med laks, squash & spinat

Æggekage med laks & grønt

Æggekage er essencen af hverdagsmad for mig, men ved erstatte de kendte følgesvende, bacon og tomater, med røget laks og ekstra grønt, bliver middagen pludselig lidt mere interessant og mindre hverdags-agtig.

Æggekage med laks & spinat

 
Hovedret til 4 personer
forberedelse 20 min / tilberedning 40 min / i alt 1 time

Ingredienser

  • 2 squash
  • smør til stegning
  • 150 g frisk spinat
  • 6 æg
  • 1 dl mælk
  • salt og friskkværnet peber
  • 100 g røget laks

Til servering

  • ½ bundt purløg
  • 4-8 skiver rugbrød
  • evt. smør

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 175°. Skyl squash, og skær dem i tern. Steg dem i smør på en pande, indtil de bliver gyldne. Tilsæt skyllet spinat, og vend rundt, indtil spinaten falder sammen. Pisk æg og mælk sammen, og krydr med salt og peber. Hæld æggemassen på panden, og fordel stykker af røget laks over. Sæt panden i ovnen i ca. 20 minutter, indtil æggemassen er fast. Drys med finthakket purløg, og servér med ristet rugbrød og evt. smør.

Find flere opskrifter i samme kategori

Hvis du prøver en af mine opskrifter, vil jeg elske at se resultatet på Instagram. Tag mig gerne med @emmamartiny eller brug #MartinyFood.


Flere opskrifter med æg

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar