Etsy øreringe og charmeklud


“Du ser helt artistic ud”, påpegede min søster fredag aften, da vi var på vej hjem fra en hyggelig date på Café Fika. Det er eller ikke et kompliment (eller hvad vi nu skal kalde det), jeg normalt får smidt min vej, så jeg skylder skyldes på mine nye, store øreringe. Og måske den lille charmeklud (det kalder Simon det i hvert fald), jeg havde viklet om halsen.

Mette sagde tidligere på ugen, at det kun er mig, der kan finde på at gå med så store øreringe, men jeg tænker, at der må sidde andre derude, som deler min kærlighed. Hvis det gælder jer, og I er humør til lidt søndags-shopping, kommer her til link til de grafiske sølvbelagte messing øreringe (affiliate) De er desværre udsolgte i øjeblikket, men de er købt på den fineste fine Etsy shop (affiliate), der sælger mange fine alternativer. Jeg overvejer i hvert fald selv at klikke flere par hjem til min samling, for kvaliteten er rigtig pæn.
Ellers vil jeg bare ønske alle en herlig søndag ♥ Vi skrives ved i morgen!

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar