Granolatærte


Glædelig weekend, søde mennesker ♥
Herhjemme har vi en rigtig lørsdags-lørdag, der har budt på en gåtur forbi torvemarkedet og hygge-arbejde i sofaen. Jeg er ved at lægge sidste hånd på manuskriptet til min næste kogebog, og så skal jeg have gjort mig klar til i morgen, hvor vi skal skyde endnu en omgang billeder til bogen.
Udover at sige hej, vil jeg blot tippe jer om, at jeg i morgen deler min opskrift på granolatærte i mit nyhedsbrev. Hvis I endnu ikke har tilmeldt jer, kan I gøre det lige her. I nyhedsbrevet deler jeg en månedlig opskrifter samt mere personlige updates, små kig ‘behinds the scenes’ og snakke om det, jeg er optaget af og synes særligt godt om i øjeblikket. I næste måned glæder jeg mig eksempelvis til at fortælle meget mere om den kogebog, jeg har arbejdet på det sidste år og nu er ved at færdiggøre 🙂
Klem,
Emma

3 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar