November // Frem & tilbage

I morgen står der november, når vi vender kalenderbladene. November! Holy moly, altså! Ugerne flyver forbi, og jeg må indrømme, at jeg nemt bliver lidt stakåndet, når jeg kigger tilbage på, hvor meget der er er sket det sidste år. I november 2016 flyttede vi ind i vores nye lejlighed, og jeg kan vitterligt ikke forstå, at vi har boet her så længe. Især ikke, når jeg tænker på, at vi stadig ikke har fået hængt billeder op på væggene, lampe i stuen eller knagerække i entreen 😉

Lige for tiden gør jeg mit bedste for at sænke tempoet en smule, så både krop og sind kan følge lidt bedre med, og det betyder, at mine planer for november er få – men gode. Og sådan ser det faktisk ud resten af året. Der er så meget at glæde sig til og glæde sig over – julehygge, fødselsdage (min blandt andet), fester og besøg – og jeg vil gerne have tid og overskud til at nyde det hele.

Sidste november var af gode grunde lidt mere kaotisk, grundet arbejde og flytterod, men når jeg kigger tilbage, synes jeg egentlig, det lykkedes os at snige en masse hygge ind i blandt. Se bare under, hvor I får et tilbageblik på, hvad jeg lavede for et år siden, og hvad jeg glæder mig ekstra meget til den næste tid:

Sidste november…


… spiste vi moules frites hjemme ved Mette og Jacob og andre rare ting

… jeg delte opskriften på sprøde havregrødschips


… vi flyttede ind i vores nye lejlighed

… var jeg på AROS med gode veninder 

… og glad i en blød hotelseng på en Københavnertur sammen med Simon
pa010044
… jeg delte opskriften på de lækreste müsliboller i en lille video

… var jeg til Bogforum

blev jeg interviewet til Århus Studenterradio

… jeg delte opskriften på den lækreste græskardip

… og sunde vafler med hummus og topping

… lavede jeg årets (meget simple) adventskrans

Denne november glæder jeg mig til…

… at tage på AROS og se Bacon, Freud and the London painters.
… en masse yoga hold i yndlings-YO
… Bogforum. Jeg står på FADL’s stand d. 11. november. Måske vi ses?
… at holde et oplæg for de mediestuderende på Århus Universitet
… at min yngste søster Kirstine kommer på visit i Århus
…at indrette vores nye soveværelse
… at fejre min søster Johannes fødselsdag
… to weekender helt uden planer
… at nå et fornuftigt stykke med bacheloren
… at spise morgenmad på Bernth & Co
… så småt at komme i julestemning

Hvad glæder I jer til denne november? 
 


 

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej Emma. Det er et rigtig hyggeligt form for indlæg med de her frem- og tilbageblik!
  Jeg har et par af de samme ting på min ønskeliste for november: At gøre fremskridt med bachelor, at tage på ARoS, måske morgenmad på Bernth & Co. og ikke mindst at høre dit oplæg på universitet 😉 Det skal nok blive godt alt sammen.
  Kh Mette

  1. Hej du :-* Dejligt at høre. De er også rigtig hyggelige at lave.
   Glæder mig til at se dig på uni. Dejligt, at der er kendt ansigt.
   KH

Skriv en kommentar