Små ting


{ næste års smukkeste smukke Atelier Aarhus kalender }

{ Gåtur i dyrehaven, der er ekstra fin i efterårsklæder }

{ pæn, pænere, Århus }


{ fotoskydning til femina }


{ En fornem weekendfrokost }

Den sidste uge var rigtig skøn. Fyldt med masser af arbejde, en eksamen og to femina-shoots, men også et par rolige weekenddage uden planer what so ever. 
Ovenpå en tid fuldt af tumult, føler jeg, jeg er ved at være tilbage til mit vanlige selv, med god energi og lyst til at få en masse fra hånden. Og det er meget belejligt, for i denne uge tager vi for alvor hul på bacheloren og dermed den sidste indsats, inden jeg er færdig til januar. Så skørt, men også virkelig rart.
Dagen i går brugte Mette og jeg blandt andet på at opdatere Atelier Aarhus hjemmeside med billeder af næste års smukke kalender. Vi har haft nogle virkelig ærgerlige, uretfærdige udfordringer i vores lille forretning de sidste uger, men nu ser alt heldigvis ud til at være tilbage på sporet, og jeg kan slet ikke vente til, at pakkerne begynder at dukke op i vores søde kunders postkasse ♥ Jeg er så stolt af dette års kalender og er fuldstændig forelsket i designet.
Hav en dejlig, dejlig dag søde mennesker. Husk at nyde efteråret, og nu hvor det er aller smukkest 🙂
 

10 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. jeg kan ikke læse dine blogindlæg i browseren på min computer. Der er ikke nogen tekst. Det er ikke et problem på tlf, men på computer er den bare blank. Meget mærkeligt. Tænkte at jeg lige ville fortælle det

 2. Hej Emma – jeg ved ikke om jeg er den eneste der har oplevet dette problem, men jeg kan ikke loade din side/dine blogposts ordentligt i Google chrome. Det eneste der bliver loadet er det første billede i posten + overskrift, og derefter intet. Er der andre der har gjort dig opmærksom på dette? Mvh. Rikke

 3. Sikke nogle skønne små ting, du har fremhævet fra sidste uge 😀
  Jeg tror, de fleste af os kunne have godt af at lave denne lille øvelse, som du gør hver uge, med at fremhæve de dejligste ting fra ugen, der er gået. Det kunne jeg i hvert fald 🙂
  Og ih hvor jeg glæder mig til at få den smukke, smukke Atelier-Aarhus kalender hjem til mig og stå 😀 2017-udgaven bliver flittigt brugt!
  Rigtig god efterårsdag til dig 🙂

  1. Det er den bedste start på mandagen at kigge tilbage på sidste uges højdepunker :-* Kan bedstemt anbefales.
   Hav en skøn onsdag, søde du

 4. Jeg glæder mig så meget, til at tage den nye kalender i brug, når det nye år tikker ind. Derudover glæder jeg mig også til at se den i levende live. Nu kan jeg nærmest kun forestille mig, hvor lækker den er 😀

Skriv en kommentar