Små ting

{ det her blev et af mine yndlingsbilleder til min nye bog }

{ yoga på stuegulvet på en regnvejrslørdag }

 { en cremet chai latte på en stille morgen }

{ Hurtig aftensmad med gode venner (og ham her) på Street Food efter en laaaang dag }

{ I tirsdags havde vi hytten fyldt af søde mennesker, og jeg diskede op med hjemmebag }

{ Jeg er så vild med indpakningen af næste års Atelier Aarhus kalender. Bestil den her. }

Sikke en uge! Knap så hverdagsagtig, fyldt med milepæle og spændende møder, og lige til at blive rundtosset af. Men alligevel ikke rundtosset nok til at glemme at stoppe op og lægge mærke til de små, fine sager, ugen også bød på.
I dag er en rigtig mandags-mandag med en to-do-listen milelang, men jeg har det faktisk helt OK med at skrue lidt op for hverdagsfornemmelserne. Planerne denne uge er nemlig ikke de store, og det gør, at jeg kan fokusere på bachelorskrivning, Atelier Aarhus arbejde og et enkelt et femina-photoshoot. Og ellers bare finde tid til sofahygge, gåture, gæstebud og at kigge lidt op i loftet 🙂
Jeg håber, at jeres mandag bliver rar ♥ Nu vil jeg smutte til Barre og starte ugen med en grand plié 🙂
Klem, Emma


 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar