Små ting

{ jeg har lavet en portion af disse cookiedough-kugler hver uge de sidste par måneder, og jeg er stadig besat }

{ det smukkeste rødkål til en stor skål råkost }

{ Gåtur & blomstershopping på torvemarkedet  }

{ en fornem frokostsalat på en rolig søndag }

{ Atelier Aarhus 2018 kalenderen pynter på mit kontor, imens jeg venter på at tage den i brug efter årsskiftet }

Godmorgen ♥ Jeg håber, I har haft en god weekend?
Vores var virkelig rar og efterårsagtig med lange gåture og tid til fordybelse – både foran skærmen, hvor jeg er ved at skrive de sidste tekster til min næste kogebog, og på yogamåtten, hvor det endelig(!) lykkedes mig at hoppe tilbage i planken fra crow pose (uden tvivl weekendens højdepunk, haha!).
Den forgangne uge var i det hele taget et dejligt mix af work and play. Bachelorskrivning, photoshoot og (alt for mange) computertimer om dagen, og hyggeligt vennebesøg, søstertid og sofahygge derefter. Ro på, og styr på det meste. Med tid til både det, der skal gøre, og det jeg gør alene af lyst, i et herligt hverdagsmodus.
Denne uge kører lidt videre i samme rille: Blogger om morgenen. Bachelorstuderende om dagen. Veninde, søster og kæreste om eftermiddagen. Og kogebogsforfatter, madskribent, virksomhedsejer om aftenen. Godt nok glæder jeg mig til at smide en af hattene efter nytår (nr. 2, hvis I skulle være i tvivl), men for nu, er det egentlig helt OK 🙂
Hav en dejlig mandag alle sammen. Jeg håber, at efterårssolen smiler til jer ♥


 

7 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Så fine billeder <3 Hvad er det for nogle cowboy-bukser du har på? Jeg leder efter lige præcis noget ala dem! Glæder mig til opskriften på cookie-dough kugler 😀

  2. Nu bliver jeg lidt nysgerrig på det der bachelor noget. Måske er jeg bare langsom, men hvad studerer du og hvad har du som fokus i dit bachelor projekt? ?

Skriv en kommentar