Vlog: Foto-søndag

 
Hey venner ♥
Det er længe siden, jeg sidst har lavet en vlog, så i søndags hev jeg kameraet frem for at forevige dagen. Vores typiske rolige søndag var skiftet ud med en foto-dag, da vi skulle skyde billeder til min næste kogebog, og så havde vi inviteret et hold venner forbi til frokost, så vi kunne få nogle fine stemningsbilleder i kassen – og nyde deres gode selskab, naturligvis!
Måske nogle af jer kan gennemskue, hvad temaet i min næste kogebog er? Hvis I er nysgerrige, kommer jeg til at fortælle meget  mere om bogens koncept i næste uge i mit nyhedsbrev, så I kan tilmelde jer lige her. 

Jeg håber, I synes om video, og at I får en herlig onsdag. Her står den på endnu en fotodag – denne gang til min madplan i femina – inden Simon og jeg tager i svømmehallen i eftermiddag.
Klem, Emma
5 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej Emma. Du har sikkert fortalt det før, men hvad er det, du læser? Jeg undrer mig tit over, hvordan du kan have så meget overskud og tid til bloggen, når du samtidig er studerende. Er du aldrig fysisk på universitetet (eller hvor uddannelsen foregår)?

    1. Hej Katrine
      Jeg læser kommunikation på DMJX, hvor der er mødepligt, og vi skal faktisk skal være langt mere til stede end på de fleste studier. Lige pt. skriver jeg dog bachelor, så der sidder min makker og jeg fra 9 to 16 i hverdagene. Det kræver helt sikkert en del planlægning også at lave mit arbejde ved siden af, men jeg kan helt fint få det til at hænge sammen.

    1. Ikke heeelt sandt, men tampen brænder ;-* Der du skrevet op til mit nyhedsbrev? der kommer en masse info næste søndag :-*

Skriv en kommentar