Årets julekalenderDet sørme, det sandt, og det er lige straks december. Er I begyndt at julehygge endnu? Jeg er. Så småt. Og jeg er helt og aldeles uenig med dem, der mener, at man ikke bør spille julemusik og pynte op før december. Simon eksempelvis 😉 Han driller mig med, at jeg ligner den lille fyr her, hver gang vi kommer forbi supermarkedshylderne med jule-stads. Men han deler altså desværre ikke helt min tidlige begejstring, så der har været forbud mod Spotify’s Acoustic Xmas playliste og tidlig pynteri hjemme hos os hele oktober november.
Heldigvis varer det nu ikke så længe før, jeg kan gå all in på julehyggen. Jeg glæder mig at drikke masser af glögg, til at finde kassen med julepynt er frem og til at løbe gennem strøget tidlige morgener for at nyde det fine julelys (helt uden stress og shoppe-kaos). Og sidst men bestemt ikke mindst, glæder jeg mig til åbne første låge i dette års julekalender.

Der er god grund til at glæde sig, siger jeg jer. I år har vi nemlig fået foræret en smuk juledrøm af en kalender fra Karamel Kompagniet. Den er fyldt med håndlavede gourmet karameller med forskellig smag, og jeg kan ikke vente til, at vi skal nyde både de søde, salte, stærke eller friske karamel-godter gennem hele december.
Hvis I ikke har smagt Karamel Kompagniets karameller før, kan jeg fortælle, at de sådan cirka er verdens bedste (særligt deres slentrekugler er too die for, så jeg krydser fingre for, at der gemmer sig nogle af dem bag lågerne). Karamellerne er bløde og tyggevenlige og meget vanedannende, og så er de alle personligt lavet af karamelmesteren, der hver dag tænder op i den gamle karamelkoger i Gudhjem på Bornholm. Mega hyggeligt – og så er det præcis sådan nogle mindre virksomhed, med sans for kvalitet og godt håndværk, vi bør støtte, hvis I spørger mig.


Julekalenderen har naturligvis 24 låger – men der er 2 karameller til hver dag, så den er helt perfekt, hvis man vil dele kalenderen som par uden at skulle nøjes. Og hvis man kun er én, ja, så er man bare heldig 😉
Karamel Kompagniets har været så venlig at sende mig to julekalendre, og selvom jeg virkelig overvejede, om Simon og jeg skulle have en hver, har jeg alligevel besluttet at give den ene væk. Her til eftermiddag skal jeg besøge en af mine ældste veninder (som i at vi har kendt hinanden siden folkeskolen og ikke fordi, hun er gammel, hæhæ), så jeg tager den ene med til hende som en lille værtindegave. Hendes 2017 har været fyldt med omvæltninger og store beslutninger, så jeg synes, hun fortjener en ekstra sød december 🙂
{ SPAR 20% }
Hvis du har lyst til at glæde dig selv eller en du holder af med en gourmet kalender fra Karamel Kompagniet, kan I benytte koden Emma20 på deres webshop lige her.
God jul ♥

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Haha. Jeg er helt med på dit hold – jeg er nemlig også begyndt at julehygge! <3 Har så småt været i julestemning i nogle uger nu, og hørte julemusik så sent som i formiddags, da jeg lavede lektier 😉
  Og det er så hyggeligt med duften af brændte mandler og julelysene på strøget til at lyse op i den mørke tid! 🙂
  Det er virkelig en smuk (og lækker) julekalender, som man bare får lyst til at åbne med det samme 😀
  God tidlig jul, Emma! 😉 😀

  1. Jeg sidder og hører julemusik lige nu, hæhæ. Hyggeligt at høre, at jeg ikke er alene 😉
   Rigtig god tidlig jul til dig også, søde.

Skriv en kommentar