Links I like #Week471) Kærlighedshistorier på 13 ord. 
2) Men Don’t Get to Decide What Counts As ‘Sex’
3) Har I hørt om folk, der lytter til podcast med turbo-fart? Skørt og lidt skræmmende tendens, synes jeg.
4) Et ret sejt sæt. Måske til årets julefrokoster?
5) En maxikjole, jeg godt gad eje.
6) En halskæde med stjernetegn. God personlig julegaveidé.
Den sidste uge på EmmaMartiny.dk…
… Jeg delte min guide til meal-prep. 
… billeder af små ting fra ugen, der gik,
… og den lækreste opskrift på fish’n’chips a la Emma
… I fik en vlog fra en rar lørdag, 
… og en update på vores nye soveværelse

3 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej Emma.
  Jeg har lige læst artiklen om podfasters – det er virkelig skørt! Jeg er i gang med at skrive bachelor om podcast-fænomenet og Third Ear. For mig at se peger podcast på en tendens til mere “slow living” og mindful lytning sammenlignet med fx radio, der ofte fungerer som baggrundslyd. Det lyder lidt usundt at skrue op for tempoet… Interessant artikel, tak fordi du deler!
  Kh Mette

  1. Hej du 🙂
   Lyder som en mega spændende opgave!
   For mig er det også helt skørt og stikmodsat det, jeg forbinder podcast-mediet. Jeg tror, at podcast for mange også er en måde at suge viden til sig – og dermed tænker nogle, at jo flere, de lytter til, jo klogere (/jo rigere/lykkeligere), vil de også blive. Helt forskruet…

   1. Artiklen italesætter det også som at skimme en bog, og på den måde, så går man jo også glip af nogle pointer, så det modsiger jo lidt sig selv, at man kan opnå dobbelt så meget viden ved at lytte i dobbelt tempo… Jeg skal i hvert fald ikke nyde noget, hehe!

Skriv en kommentar