Små ting

 
{ morgenløbetur med Mads på havnen med den smukkeste udsigt }

{ urtekaffe med havremælk og planlægning af smagsprøver fra Fabelagtige fristelser til bogforum}


{ et sjældent selfie – ikke af mig (let’s be honest) men af min min pæne, kamerasky kæreste }


{ Gaden, hvor vores AirBnB lå. Så fin og pastelfarvet ♥ }


{ løbetur rundt om søerne – dét skal jeg altid nå, når jeg overnatter i hovedstaden }  

{ sé lige, hvad vi kom forbi. En ensom vinterrose }  


{ sådan her ser jeg ud, når jeg er meget glad og ret sulten, og der står mad lige for næsten af mig }

Vi er tilbage i Århus igen efter det herligste lille get-away til København over weekenden. Jeg skulle forbi Bogforum om lørdagen, for at promovere mine bøger (tusind tak til jer, der kiggede forbi!), og ellers brugte vi dagene på at spise god mad, turiste den og gå en masse kilometer hånd i hånd.
Måske nogle af jer fulgte med på Instagram? Her efterspurgte jeg jeres bedste tips til spisesteder i byen, og mange af jer var så flinke til at dele ud, at tre dage i byen slet ikke var nok. Vi bliver vist snart bliver nødt til at tage på kærestetur til hovedstaden igen, for nøj, der kan vi altså ikke helt følge med her i Århus. Jeg modtog så mange anbefalinger, at jeg tænker at samle dem alle i et lille blogindlæg senere i dag, sammen med et lille skriv om hvor vi nåede at kigge forbi. Der er jo ingen grund til, at alle jeres gode råd skal gå til spilde, og mon ikke der er andre derude, som snart slår et smut forbi København? Eller at nogle af jer kan bruge tipsene til at opdage nye perler i egen by? 🙂
Nu vil hoppe i træningstøjet (eller heldragten faktisk, hæhæ.. Min søster har foræret mig en gymnastikdragt, og jeg elsker den 😉 ). Første punkt på ugens dagsorden er et barre-hold, og derefter følger en perlerække af gode ting og sager:  veninde-middage, min søsters fødselsdag, yogahold og selvfølgelig også bachelorskrivning en masse.
Jeg håber, jeres uge bliver skøn ♥
Klem,
Emma
 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar