Små ting


{ besøg af Kirstine, der nød godt af vores sofa til sit Stranger Things marathon 😉 }

{ socca-vafler aka vafler lavet af kikærtemel. SÅ simpelt og lækkert }


{ ny kærlighed. Rå chokolade med kokossukker. Og ja, jeg har selv købt dem alle. Til mig selv 😉 }


{ udsigten fra Århus havn er magisk }


{ en gammel buket fik nyt liv med lidt eukalyptusgrene }


{ flere vafler – denne gang til morgenmad med masser af kardemomme }

 { lidt ekstra yoga-leg efter et vinyasa hold i YO med begge mine søstre. Lucky me 🙂 }


{ middag hos Birkmond, der har den fineste pop-up shop i Graven hele december ud }


{ frokost og bachelor-pause på Café FIKA (inviteret) }

What! Så blev det allerede mandag igen. Tiden flyver jo alt for hurtigt forbi i øjeblikket. Eller… Egentlig passer det mig meget fint, at livet på den anden side af bachelor-boblen nærmer sig – jo hurtigere, jo bedre. Men samtidig ved jeg jo også, at jeg ikke får flere timer i døgnet, og at weekenderne nok heller ikke kommer til at føles længere, bare fordi opgaven bliver afleveret, og jeg kan flytte mit fokus til andet arbejde.
Udover at den er fløjet forbi, kan jeg fortælle, at forgangne weekend har stået i familiens tegn. Først med besøg af hele 3 generationer fredag aften,  hvor vi skulle fejre min søster Johannes fødselsdag. Dernæst med et yoga-hold med begge mine søstre lørdag og selskab af den yngste af dem resten af weekenden. Mega hyggeligt, og godt til mine energi-reserver, inden bachelor-slutspurten venter her den næste månedstid.
Nu vil jeg flyde lidt rundt på yogamåtten, inden jeg sætter mig med snuden i skiftevis skærm og bog resten af dagen. Heldigvis har jeg dog også lidt at glæde mig til, når klokken slå fyraften. En (meget tiltrængt) frisør-tid efterfulgt af en veninde-middag med snak om en af mine helt store drømme. At drømme finder jeg på magisk vis altid tid til 😉


 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar