Små ting


{ guiden til dette overdådige snack-bræt kommer på bloggen i december }


{ et par timer i frisørstolen med lakridste, magasiner og chokolade. Ren selvforkælelse! }


{ udsigten, da Simon og jeg fulgtes ned for at stemme i tirsdag }


{ frokostsalat med søde kartofler, saurkraut, avocado, rucola, boghvede og hampefrø }


{ Chai latte har jeg drukket hver dag den sidste uge. Opskriften finder I på min Instagram }


{ nye lokker! Tak til dygtige Birthe Gleerup for lyse striber uden hård kemi (reklame) }


{ en frostklar morgen i løbeskoene}


{ julelys på strøget på vej til yndlings-YO }

Søde mennesker – glædelig mandag!
Først og fremmest, har jeg lige en lille servicemeddelelse: Kommentarfeltet funker igen! Mange af jer har opdaget, at det har drillet de sidste uger, men nu har vi endelig fundet fejlen, og det virker til, at det hele kører igen. Endelig! Jeg har sådan savnet dialogen med jer dernede, så jeg håber, I har lyst til at give lyd 🙂
Ellers har jeg faktisk ikke vildt meget at berette, hvis jeg skal være ærlig. Jeg har vist det, man kan kalde bachelor-hjerne i disse dage, hvor vi efterhånden nærmer os slutspurten, og alle dagens lyse timer bliver brugt foran en skærm. Og jeg er simpelthen ved at være træt af at sidde meget på min flade og at bruge al min energi på noget, jeg faktisk helst bare vil have ud af verden (på en ordentlig måde, naturligvis). Det bliver simpelthen så rart at komme ud på den anden side.
Jeg forestiller mig at mange af jer er i samme båd? Eksamens/bachelor/speciale-båden. Hvis I har nogle tips til, hvordan man bedst muligt kommer igennem sådan en periode uden alt for usikkert farvand, må I hellere end gerne dele ud kommentarfeltet. Jeg er sikker på, der er flere end mig, der kunne have glæde af dem 🙂


 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Et af lyspunkterne i mine mandage er disse indlæg. Og ja, tips til opgaveskrivning ville også være kærkomment for mig, da jeg begynder på SRP i næste uge..

Skriv en kommentar