Smuk keramik på julemarked i Århus


Sjældent har jeg ejet noget, mange af jer, har været interesseret i at få fingrene i. Siden jeg er begyndt at poste billeder af mit nye keramik, modtager jeg dagligt spørgmål om, hvor mon det kan købes. Og jeg forstår jer godt – for det ér virkelig smukt og særdeles fotovenligt.

Keramikken er lavet af Marianne Hansen, som er mor til min gode veninde Mette (der også er min Atelier Aarhus + bachlor partner in crime). Marianne laver keramik på hobbyplan, men hun er i år begyndt at skrue op for produktionen, og hun har derfor tilmeldt sig Byens Kunst- og Julemarked i Ridehuset her i Århus. Her vil hun være at finde fra på fredag d. 1. december og en uge frem, og jeg vil virkelig anbefale jer at kigge forbi og snuse til de smukke sager.

Ud over at Mariannes keramik er håndlavet i den fineste kvalitet, med de smukkeste glaseringer, sælger hun også det hele til virkelig fordelagtige priser. Pt. koster de små kaffekopper kun 70 kr, de store kopper med hak 110 kr og små tallerkener 50, men jeg spår, at priserne kommer til at stige efter hendes debut på julemarkedet.

Tippet er hermed givet videre, hvis I er på udkig efter unika keramik, som man ikke ser her, der og alle vegne. Den perfekte julegave, hvis I spørger mig. Husk forresten at hilse hende fra mig, hvis I kigger forbi hendes stand. Det er jeg sikker på, hun vil synes, er drøn hyggeligt 🙂

12 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Det er så smukt, og ja, jeg har luret på det på billederne – men der er langt fra København til Århus, desværre! Kan ellers lige se mig selv drikke kaffe af koppen med hank i hele 2018 😉 Og de der skåle altså – wauw! Er sikker på hun får et rigtigt godt salg på det marked!

    1. Hej du 🙂 Ellers kan du skrive til Marianne på hendes Instagram @keramik_mariannehansen, er sikker på, at hun gerne sender koppen din vej 😉

  2. Åh, jeg har luret på dine kopper læææænge … 😉 De er så sindssygt smukke. <3
    Jeg når ikke forbi Århus i weekenden (vi skal lige renovere et hus!) men jeg skal helt sikkert have fat i Marianne.
    Tak fordi du deler.

Skriv en kommentar