Vlog: En lørdag i november


Godmorgen venner ♥
I dag har jeg en vlog til jer fra i lørdags, hvor jeg ret impulsivt besluttede mig for at fange min dag på film. Det var en helt almindelig weekend-dag (lige med undtagelse af et lidt større lejlighedsprojekt) med besøg af min søster, yoga, brunch, lidt arbejde og afslapning på sofaen. Præcis som lørdage er bedst og heldigvis også flest 🙂
Jeg vil gerne blive lidt bedre til at dokumentere sådan nogle dage. Dem, hvor der ikke sker noget helt vildt og særligt, men som forhåbentlig både er hyggelige og ærlige for jer at se, og som vil være sjove for mig at kigge tilbage på engang i fremtiden.
Jeg håber, at I vil hygge jer med videoen, og at I får en herlig tirsdag.
Klem, Emma

3 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. P.s. Jeg har lidt problemer med at skrive kommentarer på din blog, ved ikke om det bare er mig.. feltet med “website” er “usynligt”, og den siger, at man skal udfylde det, men det er list svært, når man ikke kan se det, og skal prøve sig frem? 😉

Skriv en kommentar