24

Sådan her ser jeg åbentbart ud som 24-årig 🙂 Et år ældre og meget glad og taknemlig.

I går havde jeg fødselsdag, og selvom jeg egentlig havde intentioner om at kigge forbi bloggen med et lille festligt skriv, nåede jeg det ikke, inden gæsterne bankede på døren. Så jeg tænker lige, vi strækker fødselsdags-stemingen en dag mere, ikke? Eller måske bare ugen ud? Jeg har hørt nogle snakke om, at det er deres fødselsdags-uge, og det koncept kan jeg egentlig godt lide, haha! Simon og jeg har i hvert fald aftalt, at vi fejrer fødselsdag på lørdag igen – med croissanter fra Briançon og flag på bordet – nu hvor han brugte hele dagen i går på arbejde. Vi er nemlig blevet enige om, at vi skal blive bedre at at fejre ting. Alt fra fødselsdage og nye jobs til en afleveret bachelor, kogebogskontrakter og årsdage. Intentionerne om at poppe champagnen er der altid, men når så dagen kommer, har vi ikke lige en flaske på køl, og måske vi også er lidt trætte, skal tidligt op i morgen, og “vi kan jo også bare fejre det senere…”. Men det får vi aldrig gjort. Og det er sådan en skam, for vi skal altså huske at fejre hinanden og klappe os selv på skulderen.

Det dér med at fejre mig selv, er generelt noget, jeg ikke altid har været så god til. Især fødselsdage har jeg tidligere haft et lidt anstrengt forhold til, og det er derfor også… 3.. 4(?) år siden, jeg sidst har holdt en rigtig fødselsdagsfest. Dét havde jeg besluttet mig for, der skulle laves om på i går, og derfor havde jeg inviteret en folk skønne, skønne damer – alt fra min mor, mormor og søstre til folk jeg kender fra folkeskole, studie, højskole, bloggen og arbejde – til juleklip, gløgg og luciaboller. Og hvor er jeg bare glad for, at jeg fik det stablet på benene. Det var simpelthen den hyggeligste eftermiddag, og jeg kunne nærmest ikke falde i søvn i går, fordi jeg havde så mange lykkebobler i maven. Tænk engang, hvor heldig jeg er, at jeg har så mange dejlige kvinder i mit liv ♥


 

14 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Tillykke med i går! 🙂 Og ihh, det lyder da bare som den skønneste dag! Dejligt at du fik en ordentlig fejring – og jeg håber at lørdag også bliver skønt!
  24 klæder dig 🙂
  Ps. Dine øreringe på billederne er sååå fine! Jeg havde engang nogle der lignede, men de var billige og gik desværre hurtigt i stykker – og lige siden har jeg faktisk ledt efter nogle der lignede. Hvor er dine fra??

 2. Stort tillykke med de 24 år, Emma! 🙂 Det er så vildt, alt det, du har opnået i så ung en alder. Det bliver spændende at se, hvad du finder på, når du bliver “fri” af uddannelsen.

 3. Først og fremmest stort tillykke med fødselsdagen!
  Det er som om, at netop din fødselsdag altid frembringer et eller andet i mig, og det har efterhånden en del år på bagen. Jeg har fuldt din blog siden dengang, du boede i Skive og flyttede tidligt hjemmefra. Du er kun en halv måned ældre end mig, og alligevel lever vi helt forskellige og helt ens liv. Største forskel ligger nok i, at jeg er kun lige begyndt på en uddannelse, og du er nærmest færdig. Men jeg vil egentlig bare fortælle, at jeg nyder hvert år at sætte mit eget liv lidt i perspektiv (ikke at forveksle med at sammenligne) til dit. Både du og jeg opnår vores vidt forskellige drømme, og hvor skal vi være taknemmelige for det. Jeg håber, ovenstående skriv giver bare en lille smule mening for dig.

  1. Kære Nina – tak for din herlige kommentar 🙂 Jeg kan sagtens forstå, hvad du mener. Det er skægt, hvordan vi kan spejle os i vores “online veninder”. Hvad er dine drømme? Hvis du har lyst til at dele 🙂

 4. Hjerteligt tillykke med fødselsdagen den anden dag. Du holder dig fremragende, og det er imponerende hvor meget du har opnået, din alder taget i betragtning. Det lyder som du blev fejret på bedste manér, og så kan man da heller ikke rigtig andet end at tro på, at det nye år man har på bagen, nok skal frembringe masser af glæde 🙂

Skriv en kommentar