December // Frem & tilbage


Så blev det endelig december ♥ Efter en november, der mest bare har stået på bachelor, bachelor, bachelor, har jeg sådan set frem til denne måned. Både fordi, den byder på julefrokoster, fødselsdage og andre festligheder, men især også fordi, vi satser på at få vores opgave afleveret, så vi stadig har tid og rum til rigtig at nyde julen. Og jeg siger jer: Der skal julehygges en masse i år. Det er lige hvad, jeg trænger til, for at få fyldt energidepoterne op igen.
LÆS OGSÅ: November // Frem & tilbage
Sidste år inviterede Simon og jeg begge familier til juleaften i vores nye lejlighed, og det var simpelthen sådan en herlig aften. Den første jul i Århus, og en af de juleaftener, som jeg altid vil huske tilbage på. I år gør vi det lidt anderledes. Jeg tager til hjem til mine forældre, og Simon bliver i Århus hos sin familie. Og selvom jeg synes, det er underligt at være væk fra hinanden i juledagene – og jeg ville ønske, at vi havde plads til at samle alle til kæmpe fest i vores hjem – handler hele jule-postyret jo ikke om kun os to. Jeg ved jo godt, at vi får rig mulighed for at holde jul sammen mange år i fremtiden, så mon ikke vi klarer den 😉 I stedet glæder jeg mig til at holde jul i Skive, hvor både mine fætre, kusiner og bedsteforældre kommer på besøg til kæmpe julefest. Vi bliver mange, men jeg er vild med det, for så føles julen kun ekstra festligt og særligt.
Nedenfor har jeg samlet et tilbageblik på december sidste år, samt en liste over flere ting, jeg glæder mig til den kommende december:

Sidste december…


… lavede jeg de smukkeste æblerose-tærter fra min kogebog Fabelagtige fristelser.

… begyndte vi så småt at komme på plads i vores nye lejlighed. 

… spiste jeg vafler med vaniljeprikket appelsin-tahincreme


… og den lækreste marrokansk gulerodssalat. Den er stadig et hit!

… forærede Simon mig den fineste julekalender.

… spiste jeg sprøde kandiserede nødder

… og så sådan her ud

… serverede jeg en julet gin & tonic

… inviterede vi til jul og pyntede juletræ

… lavede jeg dette overdådige fad i fotostudiet og delte en vlog fra dagen

… fik I opskriften på mine karamel-skildpadder. Prøv dem! De er SÅ yum!

… delte jeg mine favoritter fra december med jer i video-format.

… fik i opskrift og indkøbsliste til den lækreste nytårsmenu

Denne december glæder jeg mig til…

… at fejre min fødselsdag med 15 af de skønneste kvinder i mit liv.
… at aflevere bachelor(!!!)
… jul i tivoli, hvor Kødbyens Mad og Marked også holder til i weekenderne,.
… at julehygge og spise æbleskiver med nogle søde studiepiger.
… at dele adventsvideoer på bloggen.
… at vi får vores nye seng!
… vores tradition om at samle nogle søde venner og tage til Jul i Den Gamle By.
… at fejre nytår i Århus.
… forhåbentlig at få afklaring på, hvad der skal ske næste år.
… at se alle mine fætre og kusiner til jul.
… at redigere manuskriptet til min næste kogebog Grøntsagsglæde
… at udsende mit nyhedsbrev i morgen

Hvad glæder I jer til denne December? 


 

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Kære emma…
  Hvor lyder skønt og dejligt altsammen?jeg drømmer faktisk lidt om at eje din bog fabelagtige fristelser og har ofte spekuleret på om det er muligt at købe den signeret??jeg er alene med en lille dreng på tre et halvt som jeg deler med hans far selvfølgelig. Så min største glæde er helt sikkert at jeg skal have ham hos mig hele julen og at han i år for alvor forstår hvad gaver, julemand og ikke mindst guf er…..så bliver julen på en eller anden måde helt magisk???. Jeg har dig desværre lige fundet ud af at han ligesom sin mor døjer med fødevare allergi deriblandt måske noget gluten og mælk. Det er ikke helt afklaret endnu. Men jeg har tænkt på…..hvis du har tid og lyst så kunne det være super med en anmeldelse ….eller indlæg om favorit chokolade. Jeg har købt noget fra loving earth som han er helt vild med…..men jeg må indrømme at jeg var lidt skuffet…..og overvejer nu at prøve den fra raw hallo. Men det er skisme dyr..så rart med en anbefaling hvis du har sådan en??. For der er ingen jul uden chokolade gældende os begge to…..så december bliver nok en lang smagstestning???. Rigtigt dejlig weekend til dig…..de skildpadder er så søde….skal jeg prøve når der engang bliver tid….ja tid når man har små børn???

  1. Kære Lena 🙂
   Du kan sagtens købe bogen signeret af mig. Send mig en mail, så finder vi ud af det 🙂
   Jeg vil virkelig anbefale chokoladen fra Raw Hallo. Det er uden tvivl den bedste mælke-fri chokolade, jeg har smagt. SÅ lækkert! Især den med havsalt er fantastisk 🙂
   KH

 2. Sikke dejlige december-planer.
  I december glæder jeg mig til at arbejde mig hen mod en mere velfungerede struktur i hverdagen, adventsdates med min søde kæreste, juleferie på Bornholm og at fejre nytåret med gode venner 🙂

 3. Dejlige ting du har at se frem til 🙂
  I denne december glæder jeg mig til:
  – at få afleveret vores første eksamensopgave! Og et par tiltrængte fridage, inden det går løs med eksamenslæsningen
  – at julehygge med mine kære med julemusik, hjemmebag, stearinlys, julefilm og andre hyggelige ting!!
  – at hold jul med min kæreste mand, i år hos min famile for første gang
  – julekalender
  – æbleskiver
  – julefrokoster
  – at kigge tilbage på året, der gik med glæde og ro i maven 🙂

Skriv en kommentar