Julefred


Hej venner ♥
Jeg håber, I har haft nogle herlige, herlige juledage. Har I været til den sidste julefrokost? Eller cirkulerer I stadig rundt fra den ene kom-sammen til den anden?
Her er vi stadig i feriemodus, og vi har planer om at holde tempoet helt i bund indtil nytår. Virkelig rart – og virkelig tiltrængt. I har nok opdaget, at der er lidt stille her på bloggen og rundt på mine sociale medier, og sådan kommer det nok til at være, indtil jeg kommer back on track i det nye år. Der er meget, jeg glæder mig til at igangsætte og dele med jer, men lige nu er familie, Simsen og afslapning i sofaen highest priority. Men hvis jeg kender mig selv ret, kan jeg ikke lade være med at kigge herind forbi alligevel, så mon ikke, der kommer lidt nytårs-inspiration til jer de næste dage? 😉
Varme juleklem,
E

1 kommentar
Vis alle kommentarer
  1. Jeg håber du og I nyder de rolige juledage 🙂
    Jeg synes næsten kun det er rart, når tempoet også daler på blogs og sociale medier – det passer til min egen stemning, og det giver mening for mig at personerne bag mine yndlingsblogs også påskønner og nyder ro, tid og nærvær. Lidt nytårsinspiration er dejligt, men jeg har ikke behov for 20 daglige opdateringer om kjoler, mad, pynt, makeup osv. Så – jeg håber I nyder dagene, og jeg glæder mig til at følge med i 2018. Og – hvor er det bare det smukkeste billede! Det minder mig om nytårssommerhusturen med min kæreste sidste år, hvor vi d. 1. januar gik de dejligste ture langs søer og strande. Bedste start på et nyt år – så vi gentager successen i år 😉

Skriv en kommentar