Morgenmøde


Mødelokale… i sofaen under dynen.

I min kop… nespresso-kaffe med skummet havremælk

Møde-outfit… en armygrøn kjole, jeg har brugt alt for lidt, og en lun og vamset strik.

Dagens agenda… jeg startede dagen med en løbetur langs vandet, og nu venter vi på, vores nye seng bliver leveret her til formiddag. Ellers skal vi slappe af, gå en lang tur, planlægge nytårsaften og (måske) være lidt praktiske og fikse nogle småting rundt i lejligheden.

Dagens to-do’s…
* Køb ind til middag med familien i morgen.
* Send Atelier Aarhus kalenderbøger.
* Køb bordpynt.
* Ryd op på kontoret.
* Hent bøger på biblioteket.

Jeg tænker på…
* mit podcast! Jeg er så småt ved at have planen for 2018 på plads, men jeres inputs er stadig ♥-ligt velkomne.
* årsskiftet. Hvad 2017 har budt på, og hvad jeg håber for 2018.
* heksekunst og Wicca. Det var min store interesse, da jeg var 12 år, og nu vil jeg genlæse et par bøger 😉

Jeg er taknemmelig for…
* at kunne holde juleferie i langsomt tempo.
* at mine forældre kommer og hjælper os med at samle skabe og hænge gardiner op i morgen.
* at 2017 er blevet præcist, som jeg ønskede det.
* kvalitetstid med Simon.

Jeg glæder mig til…
* nytårsaften! Det bliver en fest!
* at blive bachelor og få afsluttet min uddannelse i januar.
* at have begge mine søstre hos mig i Århus.


 

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Sikke en fin adventskran du har stående på bordet! 🙂
  Hvornår i 2018 kan vi forvente din nye kogebog og røber du snart hvilke opskrifter der kommer til at være i? 🙂
  Godt nytår!

  1. Jeg har allerede sendt info omkring bogen ud i mit nyhedsbrev, men jeg deler snart en masse mere her på bloggen også 🙂 KH

 2. Jeg har lige genhørt podcastafsnittet om dine tanker og mål for 2017. Selvom afsnittet snart er et år gammelt, var det virkelig lige det, jeg havde brug for at høre her op til nytår. Så et afsnit lig med det om 2018, vil jeg sætte vildt meget pris på. Klem og god bagjul.

 3. Jeg har en lille forslag til et eventuelt podcast, hvis du mangler ideer 🙂
  Der er en side, der hedder 16personalities, hvor man kan teste, hvilken personlighed man har. Jeg er sikker på, at du har hørt om den før. Men det kunne være virkelig interessant at høre, hvad dit resultat blev, efter du tager testen og så høre din reaktion på den, samt hvad der ifølge testen kendetegner din personlighed.
  Bare et lille forslag, som jeg synes ville være rigtigt interessant, at høre dig snakke om 🙂

  1. Hej Cille 🙂 Jeg har taget personlighedstesten og synes, den er ret interessant, så det kunne godt være en idé 🙂 KH

Skriv en kommentar