Små ting


{ min yndlingste pt. er frisørens teblanding med pebermynte og lakridsrod }

{ min søster Kirstine bor hos os i øjeblikket, og hun får testet en masse opskrifter fra min kogebogssamling }


{ og så har hun blandt andet lavet vaniljekranse – ikke dårligt at komme hjem til }


{ Tivoli Friheden en tidlig morgen. Jeg planlægger bevidst mine løberuter efter julelyset 😉 }


{ matchaen er skiftet ud med chai-latte her i december }


{ ville ønske, jeg kunne nå at se lidt mere til solen, men udsigten på denne gåtur var også helt OK }

 
{ julehygge med nogle søde studiedamer } 

Sjældent har jeg glædet mig  meget til, at det skulle blive mandag og weekenden slutte. Mette og jeg har arbejdet drønhårdt på bacheloren de sidste mange lørdage og søndage (og mandage, tirsdage, onsdage… you get the point), men nu er vi endelig ved at være ved vejs ende, og jeg kan nærmest både dufte og smage den første fridag i hvad, der føles som evigheder. Så I må lige krydse fingre for, at vi ikke opdager nogle store smuttere her i sidste øjeblik, ikke? 😉
Jeg glæder mig helt skørt meget til at trykke på aflever, sende hele molevitten afsted og gå på juleferie. Til at kunne skrue op for julehyggen, fejre fødselsdag, købe gaver, drikke glögg, tage i tivoli, bage småkager…. Det bliver så godt til mig, hæhæ 😉 Og for at nævne bare én ting mere, jeg glæder mig til (jeg kunne lave en virkelig lang liste, kan I nok fornemme), så er det at lave en masse fedt indhold her til bloggen. Idéerne er der masser af, og nu får jeg endelig lidt ekstra tid til at bringe dem ud i livet. Det bliver godt, godt, godt ♥
Rigtig god mandag til jer alle. Jeg håber også, mandagshumøret er høj på jeres side af skærmen.
Klem,
Emma


 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar